لوگو آموزشگاه آرایشگری هنرآموزان

لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد
فهرست مطالب مقاله

از زمان های نه چندان دور تا به کنون افراد به دلایل متفاوتی خواستار رفع موهای زائد روییده شده برروی نواحی مختلف بدن خود بودند. بیشتر افراد به دلیل اینکه از بین بردن موهای زائد جنبه زیبایی برایشان داشته این کار را می کردند و برخی درحالی که تحث تاثیر مد مرسوم در آن زمان بودند دست به چنین اقدامی می‌زدند. اما خوب است بدانید که در مصر باستان بسیاری به منظور حذف شپش، موهای خود را از بین می‌بردند.

از گذشته تا کنون افراد روش‌های مختلفی همچون اصلاح با بند، اپیلاسیون، تراشیدن با تیغ و… را به منظور رفع موهای زائد خود مورد استفاده قرار داده اند اما تمامی روش هایی که تا به حال انجام شده، موقتی بوده و اثری دائمی با خود به همراه نداشته است. اما رفته رفته و با حضور تکنولوژی لیزر کشف شد لیزر موهای زائد با استفاده از آن انجام پذیرفت که مورد استقبال عده زیادی از افراد قرار گرفت.

اصلاح صورت با تیغ

در واقع لیزر نوری به حساب می آید که تک رنگ است. در موها رنگدانه ملانینی وجود دارد و هرچه موها کلفت تر و تیره رنگ تر باشند حاوی رنگدانه ملانینی بیشتری هستند که نور لیزر بیشتر جذب آن ها می شود و سبب تخریب مو خواهد شد. اما از آنجایی که مقداری ملانین در پوست هم وجود دارد، هرچه فرد پوستی سفید تر داشته باشد بدین معناست که پوست حاوی ملانین کمتری است و نور لیزر کم تر جذب آن می شود که در نهایت امکان سوختگی کاهش پیدا می کند. اما هرچه فرد پوستی تیره تر داشته باشد احتمال سوختگی افزایش پیدا می کند. اثربخشی این روش در افرادی که پوستی روشن و موهایی تیره دارند بیشتر است.

مقاله پیشنهادی: بهترین روش‌ حذف موهای زائد

از جمله قسمت هایی که می توان لیزر را بر روی آن انجام داد می توان به صورت، دست ها، پاها، زیربغل و ناحیه بیکینی اشاره کرد. این نوع از درمان روشی غیر تهاجمی به حساب می آید و بعد از جوان سازی پوست به عنوان یکی از روش های زیبایی پرطرفدار شناخته می شود و فقط برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید دوره درمانی را کامل کنید.

لازم به ذکر است که لیزر موهای زائد از جمله روش های پاکسازی پوست است که در رقابت با مواردی همچون اپیلاسون قرار میگیرد. البته با مطالعه عوارض اپیلاسیون و لیزر مو می توان بهتر راجب این گزینه ها تصمیم گیری کرد. البته اپیلاسیون بدن فرایند ساده تری داشته که با آموزش اپیلاسیون به صورت درست و اصولی می توانید از آن استفاده کنید.

دستگاه‌های لیزر موهای زائد

برای لیزر موهای زائد دستگاه های مختلفی وجود دارد اما اگر فرد نتواند به درستی دستگاه مناسب را انتخاب کند ممکن است پوستش دچار سوختگی شود و اثر مطلوب نداشته باشد. در ادامه به برخی از دستگاه‌های لیزر موهای زائد اشاره خواهیم کرد:

دستگاه لیزر موهای زائد

ليزر الكساندرايت

دستگاه لیزر الکساندرایت با طول موج 755 نانومتر یکی از کم ترین طول موج ها را مابین دیگر دستگاه های مشابهی که به کارگرفته می شوند، دارد. این دستگاه از عمق نفوذ و سرعت بالایی برخوردار است و می تواند نواحی وسیعی را در مدت زمانی کوتاه مورد درمان قرار دهد. منبع نوری جامد دارد. سیستم خنک سازی که باعث بهبود روند موزدایی می باشد، در دستگاه های جدید الکساندرایت موجود است. قابلیت از بین بردن موهای ریز و نازک را نیز دارا می باشد و به جلسات کم تری برای جواب دهی نیاز دارد. این نوع لیزر برای پوست های روشن مناسب است و احتمال دارد در افرادی که پوستی تیره دارند، سوختگی یا تغییر رنگدانه ای به وجود بیاورد. حتی ممکن است در افرادی با پوست رنگ روشن لکه های تیره ای به وجود بیاید. ممکن است کبودی حاصل شود که ماندگاری زیادی ندارد و زود رفع خواهد شد. لیزر الکساندرایت انواع مختلفی دارد که به برخی از آن ها اشاره می کنیم:

  • لیزر الکساندرایت نابلکس
  • لیزر الکساندرایت لوترونیک
  • لیزر الکساندرایت بایوس
  • لیزر الکساندرایت اپیکیر
  • لیزر الکساندرایت کندلا {بهترین نوع}
  • لیزر الکساندرایت موتوس
  • لیزر الکساندرایت اوریون
  • لیزر الکساندرایت آپوچی
  • لیزر الکساندرایت دکا

دستگاه لیزر موهای زائد

لیزر دایود

این نوع از لیزر با طول موجی مابین 800 تا 810 نانومتر کار می کند و نفوذ این دستگاه نسبت به لیزر الکساندرایت بیشتر است. معمولا این دستگاه با هدف گرفتن ریشه مو و با تاثیرگذاری بر عمق فولیکول ها قادر به از بین بردنشان می-باشد. این امر سبب شده تا این دستگاه بیشتر برای موهای تیره و کلفت و پوست های روشن مناسب باشد اما امکان به-کارگیری آن برای پوست های تیره نیز میسر خواهد بود. این دستگاه از پالس های یک نواخت استفاده می کند و خنک کردن سطحی پوست را با خود به همراه دارد. لیزر دایود برای قسمت بیکینی اثربخشی خوبی دارد. اما این لیزر نیز معایب مختص به خودش را دارد. استفاده از این نوع لیزر بر روی پوست های نازک ممکن است خون ریزی در زیر پوست را با خود به همراه داشته باشد و یا سبب خونریزی سطحی، سوختگی، تغییر در رنگ دانه ها، خارش و التهاب شود. بدین خاطر که دایود دستگاهی نسبتا جدید است هنوز تمامی عوارض استفاده از آن مشهود نیست.

دستگاه لیزر موهای زائد

لیزر ان دیاگ

این دستگاه طول موجی به اندازه 1064 نانومتر دارد و درحالی که مشکلی برای اپیدرم به وجود نمی آورد می تواند به لایه عمیق پوست نفوذ کند. این دستگاه برای پوست های تیره مناسب است و تاثیر بسزایی در پوست های روشن و موهای نازک نمی گذارد. این لیزر نسبت به دیگر لیزرها درد بیشتری دارد که اغلب با اعمال کمپرس سرد همراه با انجام لیزر قابل تحمل خواهد بود.

دستگاه لیزر موهای زائد

دستگاه لیزر روبی

این دستگاه قدیمی ترین نوع لیزر موهای زائد به حساب می آید که از طول موج کوتاهی به میزان 694.93 نانومتر نیز برخوردار است. این دستگاه برای افرادی با پوست تیره توصیه نمی شود زیرا دریافت نور توسط ملانین ها بسیار بالا می-باشد و ممکن است ریسک تغییر رنگدانه را برای پوست های تیره رنگ به همراه داشته باشد. افرادی که موهایی نازک و روشن دارند می توانند از این دستگاه بهره ببرند. به علت وجود سیستم خنک کننده، با استفاده از این دستگاه درد زیادی احساس نمی شود. اما خوب است بدانید که سرعت این دستگاه در مقایسه با دستگاه الکساندرایت کم تر است و به منظور از بین بردن موهای زائد نیاز به جلسات بیشتری وجود دارد و دیرتر جواب خواهید گرفت.

دستگاه لیزر موهای زائد

لیزر اس اچ آر

در حقیقت اس اچ آر سیستمی همانند IPL می باشد که سرعتی بالاتر از لیزر دایود دارد و تنظیماتی دارد تا بتوان آن را برای انواع مختلف پوست ست کرد. اس اچ آر به واسطه تغذیه از منبع نور، قادر است تا نور را به قسمت عمیق فولیکول ها برساند و باعث از بین رفتنشان شود. از آنجایی که استفاده از این لیزر نور کمی را به فولیکول ها جذب می کند و سیستم خنک کنندگی دارد، در نتیجه درد و سوختگی با خود به همراه نخواهد داشت.

دستگاه لیزر موهای زائد

لیزر ایلایت

لیزر ایلایت تکنولوژی جدیدی برای رفع موهای زائد محسوب می شود. این روش با ادغام دو فناوری آی پی ال و رادیو فرکوئنسی آغاز میشود. این دستگاه قابلیت از بین بردن موهای تیره رنگ و کلفت را دارد و محدود به رنگ پوست خاصی نیست. گفته شده این دستگاه قابلیت حذف موهای بلوند، قرمز و سفید رنگ را نیز دارا می باشد. نور ایلایت تنها قادر به تاثیر گذاری بر روی موهای درحال رشد می باشد. در این روش اول نور آی پی ال محل مورد درمان را گرم می کند و بدین ترتیب راهی برای گذر انرژی رادیو فرکوئنسی فراهم خواهد شد.

دستگاه لیزر موهای زائد

لیزر آی پی ال{IPL}

IPL مخفف سه کلمه انگلیسی می باشد که معنای آن نور پالسی شدید است. در واقع نمی توان دستگاه آی پی ال را یک لیزر نامید بلکه یک سیستمی است که پرتوهای نور قوی را از خود متصاعد می کند. IPL از منبع فلش های لامپ زنون استفاده می کند و موهای زائد توسط نور و گرمایی که از این دستگاه تولید می شوند از بین می روند. طول موج این دستگاه 650 نانومتر می باشد. عوارض این نوع از لیزر نسبتا کم است اما ممکن است باعث بروز هایپر پیگمنتاسیون شود و مناسب افرادی می باشد که موهایی تیره رنگ و پوستی روشن دارند. این سیستم می تواند اثرات متفاوتی بر مدل های مختلف پوست بگذارد. میزان درد در این روش نسبت به سایر لیزرها بیشتر است.

بهترین لیزر برای رفع موهای زائد

معمولا هر کلینیکی از دستگاه مورد تایید خودش استفاده می کند. بهترین نوع لیزر برای هرکسی آن مدل از لیزر به حساب می آید که منطبق بر رنگ و جنس پوست موی بدنش باشد، بنابراین حتما به این موارد دقت کنید.

مکانیسم عمل لیزر موهای زائد

همانطور که از اسم این روش پیداست لیزر با تابیدن به فولیکول های مو و از بین بردن آن ها باعث می شود تا موها توان مجدد خود برای رشد را از دست بدهند اما این بدین معنا نیست که شما به محض انجام این روش شاهد ریزش موها باشید بلکه حتی ممکن است موهای جدیدی بر روی پوستتان برویند که هیچ جای تعجب نیست. این ها همان موهای رشد نیافته ای هستند که در اثر تابش لیزر رشدشان کامل شده است و همراه موهای قبلی بعد از مدتی می ریزند. برای رسیدن به نتیجه دلخواه ممکن است مجبور باشید تا برای مدتی صبر کنید. لازم به ذکر است که این نتایج تنها با یک جلسه قابل مشاهده نمی باشند و درمان باید در جلسات متداولی صورت گیرد.

ممکن است برایتان سوال پیش بیاید که چرا امکان خلاصی از شر این موهای زائد در یک جلسه وجود ندارد؟ جواب این است که هریک از موهای موجود در بدن ما دو مرحله را طی می کنند: مرحله استراحت و مرحله رشد.

اگر در یک جلسه لیزر موهای زائد برخی قسمت ها در مرحله استراحت باشند لیزر بر فولیکول آن ها تاثیری نمیگذارد و از بین نمی روند اما با تکرار مجدد این روش تعداد بالاتری از موهایی که در مرحله رشد به سر می برند، مورد هدف قرار داده می شوند. باید توجه داشت که برخی از این موهای زائد به دلیل اختلالات هورمونی و یا بیماری های خاصی به وجود می آیند که لیزر جوابی برای آن ها نیست و پیش از لیزر درمانی ابتدا باید بیماری درمان شود.

در این بین افرادی هستند که مبتلا به پرمویی غیرهورمونی هستند که لیزر می تواند درمانی مفید برای آن ها باشد. افرادی که با پرمویی غیرهورمونی مواجه هستند هرچه پوستشان روشن تر باشد و موهای ضخیم و تیره رنگ داشته باشند احتمال این که این موها به صورت دائمی از بین بروند قوی تر است. استفاده از داروهای کورتون، هورمونی و مینوکسیدیل که به خودی خود باعث بروز موهای زائد می شوند سبب می شوند تا لیزر موهای زائد برای این دسته از افراد بی فایده باشد و یا در دراز مدت جواب بگیرند.

دستگاه لیزر موهای زائد

برخی از نکات قبل از انجام لیزر موهای زائد

باید توجه داشته باشید که نکات زیادی در خصوص انجام این روش وجود دارد و حتی انجام این روش برای برخی افراد مناسب نیست:

  • اگر باطری در قلبتان کار گذاشته شده حتما پیش از شروع درمان باید با متخصص اتان مشورت کنید.
  • لیزر موهای زائد برای افرادی که پوستی حساس دارند و یا مشکلات پوستی دارند توصیه نمی شود {اگر درحال حاضر درحال درمان مشکل پوستی یا غیرپوستی هستید و یا در گذشته بیماری اعم از پوستی یا غیرپوستی داشتید و خواستار انجام این روش می باشید باید با پزشک مشورت کنید}
  • در صورت وجود بیماری هایی همچون لوپوس و پورفیری نمی توانید از لیزر استفاده کنید.
  • درصورتی که از هرنوع قرص و یا دارویی استفاده می کنید باید به پزشکتان اطلاع دهید. در صورت استفاده از داروهایی مانند: کوتریموکسازول، مسکن ها یا داروهای ضدالتهاب غیرکورتونی، برخی از داروهای دیابت، گروهی از داروهای مدر، کینین و کنیدین، پیروکسیکام، بعضی از تتراسایکلین ها، آمیودارون، سولفونیل اوره ها، سولفونامیدها، داروهای ضدبارداری خوراکی و همچنین داروهایی که پوست شما را به نور حساس می کنند، محدودیت هایی برای شما در خصوص لیزر موهای زائد به وجود می آورند که درصورت تمایل به انجام این کار حتما باید با پزشک متخصص مشورت کنید.
  • افرادی که ناراحتی های عصبی دارند و بعد از لیزر موهای زائد پوست خود را دستکاری می کنند کاندیدهای مناسبی برای این روش نمی باشند.
  • در محلی که می خواهید لیزر کنید، تا چند روز قبل نباید در آن محل از لیزر دیگری استفاده کنید.
  • افرادی که به سبب نوع کارشان دائما در معرض نور آفتاب هستند متقاضیان مناسبی برای این روش نیستند.
  • در صورت وجود هرگونه زخم و یا عفونت مانند جوش های چرکی، در ناحیه ای که لیزر موهای زائد قرار است بر آن شکل بگیرد باید تا خوب شدن کامل زخم و عفونت صبر کنید.
  • لیزر موهای زائد نباید در اطراف نواحی که خالکوبی دارید انجام شود زیرا در این صورت نور زیادی جذب قسمت های تاتو شده می شود و علاوه بر درد و بروز تاول و سوختگی، سبب کمرنگ شدن و یا پاک شدن تاتو، خال و کک و مک موجود بر روی پوست می شود که بیمار باید پیش از عمل از آن مطلع باشد.

لیزر موهای زائد

  • اگر به تازگی پیلینگ انجام داده اید پزشکتان را مطلع کنید.
  • در صورت استفاده از ایزوترتینویین که برای از بین بردن جوش های مقاوم به کار گرفته می شود و سبب بالا رفتن حساسیت پوستی شما نسبت به نور لیزر و در نهایت احتمال سوختگی، جراحت و لک می شود، باید لیزر موهای زائد را دست کم به شش ماه بعد از اتمام دوره درمان موکول کنید.
  • برخی از افراد مانند کسانی که رماتیسم دارند از داروهایی استفاده می کنند که حاوی طلا می باشد. این دست از افراد نمیتوانند لیزر موهای زائد انجام دهند.
  • برای تاثیربخشی لیزرموهای زائد، اگر بیماری های هورمونی، سابقه نازایی، ریزش مو و.. . دارید حتما قبل از شروع پزشکتان را مطلع سازید.
  • این روش به افرادی که پیش تر سابقه کلویید یا اسکار هیپوترفیک داشته اند پیشنهاد نمی شود.
  • کسانی که دیابت و بیماری های قلبی دارند و یا ممکن است تیرویید و یا سرطان لوزه داشته باشند باید قبل از عمل با پزشک متخصص مشورت کنند.
  • از آنجایی که بهتر است خانم های باردار در طول دوران حاملگی در معرض هیچگونه اشعه ای قرار نگیرند، نباید از لیزر موهای زائد در این دوران استفاده کنند.
  • افرادی که متقاضی لیزر موهای زائد می باشند نباید تا یک ماه قبل از آن از موم یا اپیلاسیون استفاده کرده باشند و موهای قسمتی که می خواهند لیزر کنند را نباید از ریشه درآورند.
  • سولاریوم تا دو ماه قبل از لیزر ممنوع می باشد.
  • تا دوهفته قبل از لیزرموهای زائد از تزریق کلاژن به منظور جوانسازی پوست خودداری شود.
  • افرادی که دارای سابقه تبخال مکرر می باشند باید از24 ساعت قبل از لیزر از داروهای ضدتبخال استفاده کنند و دارو را تا یک هفته بعد ادامه دهند.
  • تا دو ماه قبل از لیزر از گرفتن حمام آفتاب اجتناب شود.
  • به منظور جلوگیری از بروز هرگونه حساسیتی از استفاده عطر و یا خوشبوکننده بدن قبل و بعد از لیزر خودداری کنید.
  • یک روز قبل از لیزر، موهای قسمتی که قرار است لیزر روی آن صورت گیرد اصلاح شود {با تیغ یا ژیلت}
  • محل مورد نظر برای لیزر باید پاک از هرگونه مواد آرایشی باشد.
  • لیزر برای چشم خطرناک است بنابراین قبل از شروع لیزر درمانی حتما از عینکی که پزشک به شما می دهد استفاده کنید و در صورتی که پزشکتان فراموش کرد حتما یادآوری کنید.
  • اگر درحال استفاده از آنتی بیوتیک هستید باید درمان را به حداقل دوهفته بعد از اتمام دوره موکول کنید.

دستگاه لیزر موهای زائد

برخی از مراقبت های بعد از لیزر موهای زائد

توجه داشته باشید مرکزی که به آن برای لیزردرمانی مراجعه می کنید باید معتبر باشد و مهارت فردی که لیزردرمانی را انجام می دهد از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا اگر این کار با بی دقتی انجام شود ممکن است مشکلاتی نظیر تاول، لک و یا زخم به وجود بیاید. همچنین در نظر داشته باشید زمانی که لیزر بر روی پوستتان انجام می شود خود شما هم باید مراقبت های خاصی را برای پوستتان در نظر بگیرید:

  • به مدت یک شبانه روز پس از هر جلسه از ورزش کردن اجتناب کنید.
  • هنگام شستشو پوست را به آرامی بشویید.
  • استفاده از مواد آرایشی همانند کانسیلر و کرم پودر را کنار بگذارید.
  • اگر پس از گذشت یک شبانه روز در ناحیه لیزر شده احساس گرما می کنید می توانید جهت بهبودی از کمپرس یخ استفاده کنید.
  • بهتر است محل های لیزر شده را توسط لباستان پوشش دهید.
  • پس از لیزر لباس های گشاد و راحت به تن کنید زیرا لباس های تنگ سبب آزردگی پوست شما می شود.
  • به مدت یک هفته از تماس با نور خورشید بپرهیزید و برای بیرون رفتن از ضدآفتاب با فیلترuvاستفاده کنید.
  • محل لیزر شده را نخارانید.
  • به مدت 4هفته بعد از لیزر باید دور سولاریوم و آفتاب گرفتن را خط بکشید.
  • بعد از انجام لیزر موهای زائد نباید آب پوستتان کم شود بنابراین آب فراوان بنوشید تا از خشک شدن پوستتان جلوگیری شود در غیراین صورت اثرات لیزر کاهش پیدا می کند.
  • می توانید بعداز لیزر موهای زائد به مدت 3تا4روز از ژل آلوئورا استفاده کنید.
  • دوره درمان برای چندماه طول می کشد بنابراین اگر در طول دوره مشکلاتی اعم از پوستی و یا غیرپوستی برایتان پیش آمد، شروع به استفاده از داروهای جدیدی کردید و یا حامله شدید حتما پزشکتان را در جریان بگذارید.
  • دوش آب گرم بعد از لیزر صد درصد ممنوه است.
  • طبق نظر پزشکتان و تا مدتی بعد از لیزرموهای زائد برای شما ممنوعیت هایی در خصوص الکترولیز، تاتو، وکس، لایه برداری، هایفوتراپی، اندولیفت و میکرونیدلینگ وجود دارد.
  • اگر بعد از لیزر در پوست خود احساس سوزش و خارش ندارید، یک هفته بعد از لیزردرمانی از اسکراب برای پوست خود استفاده کنید این کار سبب میشود تا پوستتان لطیف شود و همچنین ریزش موها تسریع یابد.
  • از مصرف دئودرانت تا 48ساعت پس از این روش خودداری کنید.
  • از رفتن به سونا و استخر تا 3روز پس از لیزر درمانی اجتناب کنید.

مزایای لیزر موهای زائد

می دانید که انجام هرکاری مزایا و معایب مختص به خودش را دارد که در این بخش به برخی از مزایای لیزر موهای زائد اشاره خواهیم کرد:

  • پس از لیزر موهای رائد نیازی به استراحت طولانی مدت نمی باشد و فرد می تواند فعالیت های روزانه خود را از سر بگیرد.
  • نسبت به روش های دیگر با سرعت بالاتری می توان قسمت های متعددی را مورد درمان قرار داد.
  • در برابر سایر روش های رفع موهای زائد درد و دشواری کم تری دارد.
  • نسبت به سایر روش های موزدایی دیگر ماندگاری بیشتری خواهد داشت.

دستگاه لیزر موهای زائد

معایب لیزر موهای زائد

هماطور که می دانید پیاز مو در لایه درم یعنی زیر لایه اصلی پوست یا همان اپیدرم قرار دارد و لیزر برای از بین بردن پیاز مو اول باید از اپیدرم عبور کند که همین عبور سبب بروز برخی عوارض خواهد شد که برخی از آن ها عبارتند از:

  • بروز خارش، سوزش، التهاب و قرمزی: در حقیقت زمانی که به فولیکول های مو توسط لیزر آسیب وارد می شود و از بین برده می شوند باعث بروز چنین واکنش هایی خواهد شد که بعد از گذشت دو سه روز به مرور از بین می روند. زمانی که قسمتی از پوست توسط لیزر آسیب می بیند بدن به منظور بهبود بخشیدن آن ناحیه خون زیادتری را به آن قسمت می فرستد که باعث قرمز به نظر رسیدن می شود.
  • افرادی که پوست تیره تری دارند به مراتب عوارض لیزردمانی در آن ها مشهودتر است.
  • دستگاه هایی که زمان تابش و طول موج بالاتری دارند عوارض بیشتری با خود به همراه می آورند.
  • پوسته پوسته شدن نیز می تواند جزو یکی دیگر از عارضه های لیزردرمانی به حساب بیاید که در اثر خشک شدن پوست رخ می دهد اما با استفاده از مرطوب کننده می توان جلوی این مشکل را گرفت.
  • در اثر برخورد لیزر با پوست، بدن تحریک به چربی سازی می شود که به همین منظور ممکن است بعد از لیزردرمانی شاهد بروز آکنه باشیم.
  • لکه های قرمز پوستی ممکن است زمانی به وجود بیایند که لیزر درمانی به درستی شکل نگرفته و به رگ های خونی ریز زیر پوست آسیب وارد شده باشد.
  • ممکن است در صورت آسیب دیدگی، دلمه هایی بر روی پوست ایجاد شود که تاثیر واکنش طبیعی بدن می-باشد.
  • اگر از دستگاه های استاندارد استفاده نشود ممکن است عوارضی جدی همچون تغییر رنگ پوست و یا آکنه به-وجود بیاید.
  • غالبا گفته می شود که کرم های بی حس کننده درد ناشی از لیزر درمانی را کاهش می دهند اما استفاده بیش-ازحد از برخی از انواع این کرم ها می تواند مضر باشد.
  • در صورتی که به هریک از بیماریی هایی همچون لیکن پلان، ویتلیگو یا برص، پسوریازیس مبتلا هستید ممکن است ضایعاتی در محل لیزر به وجود بیاید.
  • لیزدرمانی ممکن است سبب بروز عارضه هایی همچون هایپوپیگمانتاسیون و هایپرپیگمانتاسیون شود. هایپرپیگمانتاسیون به حالتی گفته می شود که پوست تیره می شود که ممکن است در نتیجه موزدایی توسط لیزر و تحریک ملانین موجود در پوست باشد. و هایپوپیگمانتاسیون به وضعیتی اطلاق می شود که پوست در اثر برخورد نور لیزر با ملانین رنگدانه های خود را از دست می دهد و سبب روشن شدن پوست خواهد شد.
  • اگر جای زخمی بر محل لیزر شده باقی ماند نباید آن را دستکاری کنید در غیر این صورت جای آن ها باقی می ماند.
  • ممکن است از طریق دستگاه لیزر، بیماری هایی همچون زگیل تناسلی به وجود آید.
  • پیدایش لک.
  • درصورتی که تکنسین تبحر کافی را دارا نباشد و یا دستگاه کهنه باشد ممکن است تاول و سوختگی به وجود بیاید.
  • بالا رفتن حساسیت های پوستی.
  • اگر درحین لیزر موهای زائد پوست دچار آسیب شود ممکن است که بستر برای پیدایش عفونت فراهم شود. در صورت مشاهده هرگونه علائم عفونت با پزشکتان تماس بگیرید و از مصرف خودسرانه دارو بپرهیزید.
  • با آسیب دیدن پایانه های عصبی ممکن است پیام به درستی به مغز مخابره نشود و فرد در ناحیه لیزر شده احساس قلقلک کند و یا در برخی موارد هیچ احساسی نداشته باشد.
  • گفته شده ممکن است تمامی موهای زائد با استفاده از این روش از بین نروند و برخی از موهای حذف شده قابلیت رشد دوباره را داشته باشند.
  • ممکن است برخی قبل و یا بعد از لیزردرمانی به کرم های بی حسی حساسیت نشان دهند.
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
مقالات مرتبط.
ماسک ورقه ای چیست
آموزش مراقبت و زیبایی پوست
مزایا و معایب ماسک ورقه‌ای

پوست اولین و بزرگ‌ترین سد دفاعی بدن است که توسط دیگران قابل مشاهده است و به همین دلیل از گذشته تا کنون داشتن پوستی سالم

میلیا چیست
آموزش پاکسازی پوست
میلیا چیست؟

بدون شک مراقبت از پوست اهمیت بسیار زیادی در زیبایی شما دارد، از طرفی پوست بیشتر در معرض خطر عوامل محیطی قرار دارد و آسیب‌های

انواع لک پوستی
آموزش پاکسازی پوست
انواع لک پوستی و نحوه درمان آن‌ها

این روزها جذابیت ظاهری یکی از عوامل تاثیرگذار بر روی روابط اجتماعی محسوب می‌شود که به المان‌های گوناگونی مانند نوع پوشش، آراستگی، پوست و مو

اشتراک گذاری
Notify of
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
نام و شماره تماس خود را از طریق فرم زیر برای ما ارسال کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.