لوگو آموزشگاه آرایشگری هنرآموزان

آموزش رایگان کاشت ناخن با تیپ

یکی از اندام‌های بدن که رسیدگی و آرایش آن، تاثیر زیادی بر روی آراستگی و زیبایی ظاهری دارد، ناخن‌ها هستند. امروزه با پیدایش روش‌ها و متدهای جدید، هر فردی می‌تواند ناخن‌های خود را به شکل‌های گوناگونی تبدیل کند. یکی از این روش‌ها، کاشت ناخن با تیپ است که در کشور ما بسیار رواج پیدا کرده و بانوان زیادی را محو خود کرده است؛ به گونه‌ای که روز به روز تعداد علاقمندان آن در حال افزایش است. این روش را به کسانی که ناخن‌های طبیعی مستعدی برای رشد نداشته‌اند، پیشنهاد می‌کنیم زیرا می‌توان برای مدت زمانی نسبتا طولانی از زیبایی ناخن کاشته شده لذت برد. ما در این مقاله به معرفی کاشت ناخن با تیپ پرداخته‌ایم تا شما نیز با پرکاربردترین نوع کاشت ناخن آشنا شوید.

تیپ چیست؟

تیپ کاشت ناخن

کاشت ناخن به روش‌های گوناگونی انجام می‌شود اما یکی از معروف‌ترین آن‌ها، کاشت ناخن با تیپ است که در آن از یک سری قالب که اغلب از جنس پلاستیک هستند که دو رنگ سفید و شیشه‌ای یافت می‌شوند و برای پایه‌گذاری و فرم‌دهی ناخن از آن‌ها استفاده می‌شود. این قالب‌ها که برخی آن‌ها را به عنوان ناخن مصنوعی می‌شناسند، درست برخلاف ناخن مصنوعی که تمام سطح ناخن را پوشش می‌دهد دارای لبه‌های آزاد هستند.

هنگام استفاده از این تیپ‌ها باید از مقداری مواد نیز استفاده کرد تا سطح ناخن یکنواخت و زیبا شود و میزان استقامت آن افزایش یابد. استفاده از تیپ در کاشت ناخن، در واقع به ناخنکار کمک می‌‌کند تا طبقه خواسته مشتری اندازه ناخن را بلند کند، بدون آن که شکستگی بر روی آن‌ها ایجاد شود.

مطلب پیشنهادی: آموزش کامل و جامع کاشت ناخن

استفاده از تیپ در کاشت ناخن چه مزایا و معایبی دارد؟

کاشت ناخن با تیپ جز معدود کاشت‌هایی به حساب می‌آید که به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فردی که دارد از ابتدا خواهان زیادی داشته است؛ ما در این قسمت از مقاله تعدادی از مزایا و معایب این روش کاشت ناخن را بیان می‌کنیم تا شما نیز با این روش و خصوصیاتش بیشتر آشنا شوید.

مزایای استفاده از تیپ در کاشت ناخن

  • همانطور که گفته شد از تیپ به عنوان پایه یا پی استفاده می‌شود که اسکلت یا همان مواد کاشت با استقامت بیشتری بر روی آن قرار می‌گیرد. این ویژگی باعث ماندگاری بیشتر کاشت ناخن می‌شود.
  • استفاده از تیپ مرحله موادگذاری را برای ناخنکار راحت‌تر می‌کند؛ زیرا با فرمی که ایجاد می‌کند دیگر به دقت زیادی برای ایجاد مدل دلخواه مشتری نیاز نیست.
  • برای خشک شدن مواد این کاشت به دستگاه UV احتیاجی نیست، به همین دلیل مراحل کاشت با سرعت بیشتری انجام می‌شود و به زمان کمتری نسبت به دیگر کاشت‌ها نیاز است.

معایب استفاده از تیپ در کاشت ناخن

کاشت ناخن با تیپ نیز همانند هر روش دیگری دارای معایبی است که در این قسمت از مقاله به آن‌ها پرداخته‌ایم.

  • در این روش اگر تیپ به خوبی بر روی سطح ناخن قرار نگیرد، احتمال عفونت یا قارچ گرفتن افزایش می‌یابد.
  • در این روش به دلیل آن که از یک تیپ و یک لایه مواد در این نوع کاشت استفاده می‌شود، کاشت بسیار ضخیم شده و ظرافت ندارد که این اتفاق؛ شباهت آن را به ناخن طبیعی کاهش می‌دهد.
  • از این روش نمی‌توان برای تمامی افراد استفاده کرد؛ زیرا برخی افراد از صدف ناخن‌هایی برخوردارند که فرم خوبی ندارند و تیپ بر روی آن‌ها به درستی قرار نمی‌گیرد.
  • موادی که در این کاشت به کار می‌روند، آلرژی‌زا هستند و استنشاق بوی لیکوئید آن در طولانی مدت مشکلات ریوی ایجاد می‌کند، که برای سلامت بسیار خطرناک است.

انواع تیپ در کاشت ناخن

انواع تیپ در کاشت ناخن

تیپ‌ها به دلیل کاربردی که دارند، جزو ابزارآلاتی به حساب می‌آیند که ضروری هستند و در کاشت‌های گوناگونی به کار می‌روند؛ بنابراین دارای انواع مختلفی می‌باشند.

به طور کلی تیپ‌ها را می‌توان از نظر جنس، رنگ، شکل ظاهری، سایز، نوع پایه و شماره به دسته‌های متفاوتی تقسیم‌بندی کرد؛ به عنوان مثال تیپ‌ها از جنس پلکسی و شیشه هستند که همین امر باعث شده تا رنگ و کاربردشان نیز متفاوت باشد؛ یعنی قالب‌هایی که شیشه‌ای و شفاف هستند اغلب برای کاشت‌‌های فانتزی و ژورنالی استفاده می‌شوند اما از تیپ‌های پلاستیکی که سفید هستند، اکثر اوقات برای کاشت اکریلیک که مواد بیشتری می‌برد، استفاده می‌کنند.

به دلیل آن که سلیقه افراد در اندازه سایز در کاشت ناخن با تیپ متفاوت است، شرکت‌های تولیدکننده تیپ‌ها را از سایز کوتاه که فرنچ است تا سایزهای بزرگ که امکان طراحی‌های خاص را فراهم می‌کنند؛ ساخته و در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌دهند.

تیپ‌ها همچنین برای آن که با هر نوع صدف ناخنی سازگاری داشته باشند، از مدل‌های مختلفی مانند تیپ با شکل بادامی، کافین، کله قندی یا دشنه‌ای و چهارگوش برخوردارند. تیپ‌ها همچنین دارای شماره‌هایی هستند که می‌توان به کمک آن‌ها ناخن دست راست و چپ را تشخیص داد.

تیپ در کدام نوع از کاشت ناخن استفاده می‌شود؟

انواع کاشت‌ ناخن اغلب از نظر نوع مواد مصرفی و نحوه موادگذاری با یکدیگر تفاوت دارند؛ اما مراحلِ انجام آنها شباهت زیادی به یکدیگر دارند و به همین دلیل از ابزارآلات یکسانی حین کاشت ناخن با تیپ استفاده می‌شود. یکی از این تجهیزات تیپ است که باعث مقاومت هر چه بیشتر کاشت می‌شود و به همین دلیل در کاشت‌های پودری و ژله‌ای به کار می‌روند.

تفاوت فرمر و تیپ چیست؟

تفاوت فرمر و تیپ

فرمر و تیپ، هر دو جز تجهیزاتی به حساب می‌آیند که به ناخنکار کمک می‌کنند تا اندازه ناخن را به هر مقدار که می‌خواهند بلند کنند اما دارای تفاوت‌هایی نیز هستند؛ به عنوان مثال زمانی که از تیپ برای بلند کردن ناخن استفاده می‌شود باید آن را توسط چسب ناخن به سر ناخن چسباند؛ سپس به کمک کاتر آن را به اندازه دلخواه کوتاه کرد و مواد را بر روی آن قرار داد.

اما فرمرها که به دو شکل یکبار مصرف و چند بار مصرف در بازار موجود هستند، از جنس‌ کاغذی و تلقی برخوردارند. از این نوع بلندکننده‌ها اغلب در کاشت‌های فول گلس که به طور کامل زیر کاشت مشخص است استفاده می‌شود؛ زیرا پس از موادگذاری کنده خواهد شد، اما تیپ ماندگار است.

نحوه کاشت ناخن همراه با تیپ

برای کاشت ناخن با تیپ قبل از انجام هر کاری باید بستر فراهم شود تا احتمال قارچ و عفونت کاهش یابد، برای این کار باید با استفاده از پوشر، ریمور، نیپر و بافر ابتدا کوتیکول‌های مرده ناخن را کنده، سپس ریمور را زده تا کوتیکول‌ها نرم شوند و پس از آن باید به کمک نیپر آن‌ها را برید و با بافر و سوهان کاغذی روی ناخن خراش ایجاد کرد.

پس از آن که چربی ناخن به طور کامل از بین رفت باید تیپ را چسباند، در این مرحله دقت کنید تا تیپی را انتخاب کنید که کاملا اندازه صدف ناخن باشد، اگر تیپی به اندازه دلخواه پیدا نشد می‌توان به کمک سوهان آن را به فرم و سایز دلخواه تبدیل کرد.

تیپ را بر روی نوک یا لبه آزاد ناخن جسبانده؛ سپس باید توسط سوهان فرم آن را اصلاح کرد یعنی ابتدا اندازه آن را با کاتر کوتاه کرده و سپس با سوهان کاغذی فرم دلخواه مشتری که گاهی گرد و گاهی چهارگوش است را ایجاد کرد.

پس از آن که تیپ به طو کامل خشک شد باید با کمک سوهان دستی خط بین ناخن طبیعی و تیپ را از بین برد تا ناهمواری روی سطح ناخن باقی نماند. پس از انجام مرحله تیپ‌گذاری باید به اطراف پوست ناخن روغن زد و سپس از پرایمر استفاده کرد تا نوبت به مرحله موادگذاری برسد، در این مرحله باید قلم را داخل لیکوئید کرده و به صورت عمودی و ضربه‌ای بر روی ناخن قرار داد و آن را فرم داد و مجدد با سوهان برقی و در نهایت با سوهان دستی فرم نهایی را دهید.

آموزش کاشت ناخن با تیپ شیشه‌ای در خانه

برای کاشت ناخن با تیپ در خانه نیز همانند ناخنکاران ابتدا باید زیرسازی ناخن را به درستی انجام داد؛ یعنی کوتیکول‌ها را با نیپر جدا کرده و سطح ناخن را با سوهان خراش داد، سپس چسب ناخن را زده و تیپی که خریداری شده را بر روی لبه آزاد ناخن چسباند. پس از خشک شدن پرایمر را زده و و مراحل موادگذاری را آغاز کرد؛ در این مرحله به این نکته توجه کنید که در فضایی شروع به کار کنید که تهویه هوای مناسبی داشته باشد تا ریه‌های تان دچار مشکل نشوند.

چگونه از چسبیدن تیپ به ناخن جلوگیری کنیم؟

کاشت ناخن با تیپ

برای آن که تیپ به ناخن نچسبد؛ باید زیرسازی به درستی انجام شود یعنی باید به طور کامل کوتیکول‌ها از روی سطح ناخن برداشته شوند، سپس باید سوهان‌کشی انجام شود و روی سطح ناخن خراش‌هایی ایجاد شده تا مانع از چسبیده شدن تیپ به ناخن‌ها شوند.

حال که با کاشت ناخن با تیپ آشنا شدید و دانستید که چگونه انجام می‌شود؛ بهتر است دیگر برای کاشت ناخن از این روش استفاده کنید زیرا همانطور که گفته شد علاوه بر زیبایی و قیمت مناسب، مقاومت بسیار بیشتری نسبت به دیگر کاشت‌ها دارد که این باعث ماندگاری هر چه بیشتر آن می‌شود.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
مقالات مرتبط.
هایلایت مو
مطالب عمومی
تکنیک‌های هایلایت مو

اگر تازه با روش هایلایت مو آشنا شده‌اید، باید بدانید که تکنیک‌های هایلایت بسیاری وجود دارد که آرایشگران امروزی برای رسیدن به رنگ موهای متفاوت

زیباترین زنان جهان
مطالب عمومی
25 زیباترین زن جهان در سال 2023

استانداردهای زیبایی در هر نقطه از جهان با یکدیگر متفاوت است. همچنین زیبایی، یک مفهوم بسیار ذهنی است به این معنا که ممکن است شخصی

آموزش کوتاهی مو
50 ایده مدل موی مصری

مدل موی مصری، یکی از مدل‌های کوتاهی مو مخصوص خانم ها است که در تمام دنیا مورد استقبال قرار گرفته است. این مدل مو برگرفته

اشتراک گذاری
Notify of
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
نام و شماره تماس خود را از طریق فرم زیر برای ما ارسال کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

فوری

فروش وبسایت هنرآموزان
فروش وبسایت به صورت کامل به همراه دامنه و شماره مشتریان
09377483899