امروزه کاشت ناخن با ژل یکی از محبوب ترین راه ها برای داشتن ناخن های بلند و محکم است. اگرچه اکثر خدمات لاین ناخن برای ناخن هایی با هر شکل و هر طول قابل ارائه هستند، اما گاهی اوقات هدف واقعاً فقط اضافه کردن نوک های بلند و بادوام به انتهای هر ناخن یا حتی فراهم کردن فضای بیشتری برای طراحی راحتتر ناخن هاست. در این مواقع کاشت ناخن ژله ای گزینه ای مناسب است. این تکنیک به خوبی می تواند زیبایی مدنظر شما را به ناخنانتان هدیه دهد، اما البته مزایا و معایب خاص خود را دارد. به همین دلیل مهم است که قبل از انجام هر گونه کاشت ناخن، ابتدا درک کنید که آنها دقیقا چه هستند.
در این مقاله میخواهیم به معرفی کاشت ناخن ژله ای، چگونگی انجام آن و انواع موادی که در کاشت ناخن با ژل به کار میرود، بپردازیم تا بتوانید موادی که به ناخن تان آسیب کمتری وارد میکنند و میتوانند مدل دلخواه تان را ایجاد کنند را انتخاب کنید.
برای یادگیری اصولی فنون آرایشگری، دریافت مدرک رسمی فنی حرفهای و شروع یک مسیر شغلی پردرآمد کافیه با ما تماس بگیری.
کاشت ناخن با ژل چیست؟
اکستنشن ناخن با ژل فرآیندی است که بر پایه هارد و ژل نور UV انجام میشود. در این روش، ناخن کار از فرم ناخن (که در اصل یک برچسب است) استفاده می کند که زیر لبه آزاد (نوک) ناخن می رود تا طول ناخن را افزایش دهد.
مزایا و فواید کاشت ناخن با ژل
- از کاشت ناخن با ژل برای کاور کردن ناخنهای طبیعی نیز استفاده میشود.
- کاشت ناخن با ژل در مقایسه با کاشت ناخن با پودر به ترمیم کمتری نیاز دارد.
- مواد ژل به دلیل بی بو بودن غیر سمی هستند.
- کاشت ناخن با ژل ظریف تر است و حالت طبیعی تری نسبت به کاشت ناخن با پودر دارد.
- کاشت هایی که با ژل انجام میشوند به دلیل انعطاف پذیر بودن، دیرتر میشکنند.
معایب کاشت ناخن با ژل
- برای ریموو کاشت ناخن با ژل باید حتما به آرایشگاه و مراکز ناخن مراجعه کرد و نباید در خانه آنها را جدا کرد.
- دستگاهی که برای خشک شدن ژل به کار میرود، دارای اشعه فرا بنفش است که به مرور زمان باعث ایجاد لک روی پوست میشود.
- تعداد کمی از آرایشگران این روش را انجام میدهند به همین دلیل در هر آرایشگاهی نمیتوان این کاشت را انجام داد.
- کاشت ناخن با ژل معمولا گران تر از سایر کاشتها است.
- به دلیل آن که در کاشت ناخن با ژل باید کاشت هر ناخن به طوری جداگانه انجام شود و زمانی که به پایان رسید، سراغ ناخن دیگری رفت، به همین دلیل کمی زمان بر از بقیه کاشتها است.
معرفی انواع ژل ناخن
امروزه به دلیل گسترش هنر کاشت ناخن، روشهای گوناگونی ایجاد شده که بتواند هر نوع سلیقهای را پوشش دهد. کاشتهای ناخن در نحوه انجام کار یا نوع موادی که به کار میرود، با یکدیگر تفاوت دارند. البته ناگفته نماند که ژلها نیز همانند دسته دیگر مواد یعنی پودرها، دارای رنگهای گوناگونی مانند نود، هلویی، کلیر و … هستند؛ این تنوع رنگی به حدی است که هر فرد بتواند رنگ دلخواه خود را انتخاب کند.
هارد ژل
هارد ژلها که در زبان فارسی به ژل سخت معروفند، به دلیل آن که از گونههای نفوذ ناپذیر رزین به شمار میروند و سفت تر هستند، اینگونه نام گذاری شده اند. این دسته از ژلها دارای غلطت بالا و سختی زیادی هستند، به طوری که تنها با سوهان کشی یا رشد طبیعی ناخن میتوان آنها را ریموو کرد و استون تاثیری در جداسازی آن نخواهد داشت.
- از ژلهای سخت معمولاً در بلند کردن طول ناخن یا یک لایه محافظتی روی کاشت استفاده میکنند.
- این نوع از ژلها با این که استحکام بالایی دارند اما در مقایسه با ژلهای اکریلیک، دارای انعطاف پذیری نیز میباشند.
مقاله پیشنهادی: راه حل درآوردن کاشت ناخن
پلی ژل ها
پلی ژلها یکی از انواع هارد ژلها هستند اما با این تفاوت که انعطاف پذیرتر میباشند و کاشت طبیعی روی ناخن ایجاد میکنند که ماندگاری بالایی نیز دارد. این دسته از ژلها به صورت تیوپ در بازار یافت میشوند و به همین دلیل، نام کاشت با این ژل را کاشت تیوپی مینامند.
زمانی که شما از پلی ژلها در کاشت ناخن خود استفاده میکنید، نیازی به محلول لیکوئید ندارید و میتوانید از لیکوئید پلی ژل (محلول لکینزر) که بی بو است و آسیب کمتری به ریهها وارد میکند، استفاده کنید. همچنین زمان اعمال آن باید از قلم مخصوص پلی ژل استفاده کرد زیرا مانع چسبندگی ژل به قلم میشود.
از پلی ژلها در کاشت ناخن قالبی، کاشت ناخن با تیپ،کاشت ناخن با فیبر،کاشت ناخن با فرمر و کاشت گریم استفاده میشود؛ این نوع ژل همچنین در کاشتهای ژورنالی و فانتزی هم مورد استفاده قرار میگیرد.
- این نوع کاشت با استون و فویل به راحتی ریموو میشود.
مقاله پیشنهادی: 0 تا 100 کاشت ناخن با پلی ژل
سافت ژل ها
سافت ژلها نوع دیگری از ژل هستند که نام دیگر آن ژل نرم است زیرا بسیار انحلال پذیرتر و نرم تر از هاردژل هستند و استحکام زیادی ندارند و رقیق تر میباشند. به طوری که میتوان آنها را با استون به راحتی ریموو کرد. به همین دلیل آسیب کمتری به صدف ناخن وارد میشود.
به عبارتی میتوان گفت سافت ژلها نقطه مقابل هاردژلها میباشند.
رابر بیس
رابر بیسها همان ژل اول، لایه اول ژل پولیش (بیس ژل، بیس کت یؤوی) هستند اما چون غلیظ شده اند، به آنها پسوند رابر اضافه شده است و کمی با بیس ژلها تفاوت دارند. اگر از رابر بیس در لایههای ضخیمی استفاده کنید، به دلیل چسبندگی زیادی که دارد همانند یک کاور نسبتاً ضخیم عمل میکند؛ افرادی که علاقهای به کاشت ناخن ندارند، میتوانند با استفاده از رابر بیس ناخنهای خود را یکدست و زیبا کنند و در عین حال استحکام آنها را نیز بالا ببرند، این محصول به دلیل پوشش دهی سطح ناخن، مانع از لب پر شدن و بلند شدن ژل رنگی شده و همچنین برای ایجاد قوس روی کاشت نیز استفاده میشود.
- شما با استفاده از این ژل برای کاشت خود دیگر نیازی به بیس ندارید.
- این نوع از ژلها نیز دارای تنوع رنگی میباشند که هر فرد متناسب با سلیقه خود میتواند آن را انتخاب کند.
بیلدر ژل
بلیدرژل نوع دیگری از سافت ژلها است که به صورت کاسهای در بازار یافت میشوند، به همین دلیل نام دیگر کاشت ناخن با بیلدرژل را کاشت ناخن کاسه ای مینامند. این ژل نه تنها در کاشت، بلکه در طراحیهای برجسته ناخن و صدف سازی نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
بیلدرژل به دلیل استحکامی که دارد، معمولاً برای کاشت فیبر مصرف میشود و همچنین میتواند ضخامت و قوس مورد نظر را در دیگر کاشتها روی سطح ناخن ایجاد کند.
مونوژل
مونوژلها همانند بیلدرژل، ژلهای رقیق شدهای هستند که معمولاً برای رفع شکستگیها استفاده میشوند و از آنجایی که در دسته سافت ژلها قرار میگیرند، برای بلند کردن طول ناخن به اندازه ٥ میلی متر مناسب میباشند. این نوع ژلها نیز دارای طیف رنگی زیادی هستند. این کاشت در مقایسه با کاشت پودری ظریف بوده و استحکام بیشتری نسبت به ژلیش دارد و همچنین برای ترمیم آن نیازی به ریموو کامل ناخن نیست و چون به صورت الکی وجود دارند، استفاده از آنها بسیار آسان است.
- از مونوژلها جهت کاور کردن ناخن هایی که ناهمواری زیادی دارند نیز استفاده میشود.
- نام دیگر کاشت ناخن با مونوژلها لمینت است،که به معنای قرارگیری لایهای نازک روی سطح ناخن میباشد.
لاک ژل ها
لاک ژلها که نام دیگرشان لاک ژلیش است، در واقع همان لاکهای معمولی هستند که دوام و کیفیت بیشتری دارند. این لاکها در سه مرحله زده میشوند که برای خشک شدن هر مرحله باید ناخنها را درون دستگاه UV قرار داد؛ علاوه بر این ویژگیها لاک ژلها دارای درخشندگی بالایی نیز میباشند، از لاک ژلها میتوان هم روی ناخن طبیعی و هم روی کاشت استفاده کرد و چون غلظت بالایی دارند، به عنوان یک لایه محافظتی عمل میکنند.
این نوع لاکها بسته به تعداد دفعاتی که زده میشوند، به دو دسته تک مرحلهای و سه مرحلهای تقسیم میشوند.
مقاله پیشنهادی: ژلیش ناخن چیست؟ مزایا، معایب و مراحل آن
ژلهای طراحی
ژلهای طراحی که نام دیگرشان پینت ژل است، جایگزین مناسبی برای لاکها میباشند و برای کسانی که علاقمند به طراحی ناخن هستند، بسیار به صرفه تر است زیرا به دلیل ماندگاری بالا کمتر مصرف میشوند. اما نکته قابل توجه این است که از این نوع ژلها به عنوان لاک ژل استفاده میکنند.
پینت ژلها این امکان را به ناخنکاران میدهد تا با استفاده از خلاقیت خود هر ایدهای که برای طراحی دارند را اجرایی کنند. به همین دلیل میتوان با استفاده از آنها طرحهای متنوع و زیادی ایجاد کرد.
ژل کاسه ای
ژلهای کاسهای نوع دیگری از ژلها هستند که به صورت کاسهای در بازار یافت میشوند و این دسته از ژلها هم در دسته هاردژلها و هم در دسته سافت ژلها قرار میگیرند. از این ژل نه تنها در کاشت بلکه در صدف سازی ناخن و طراحی هم میتوان استفاده کرد. از آن جا که ژل کاسه ای در دسته لاک ژلها قرار دارند، برای خشک شدن به دستگاه UV نیاز است.
مقاله پیشنهادی : شاید بعد از خواندن این مقاله تصمیم به فرنچ ناخن در خانه تان بگیرید.
بلومینگ ژل
بلومینگ ژل نیز در دسته لاک ژلها قرار میگیرد که دارای غلظت کم و فاقد رنگ است. به همین دلیل میتواند رنگ ژلهای رنگی را در خود پخش کند که برای طراحی آبرنگی، ماربل یا سنگ مرمر و ابر و بادی و … به کار میرود. به طراحی با بلومینگ ژلها دیزاین خیس در خیس نیز گفته میشود.
بیس ژل
از بیس ژل در زمان بیس کار یا همان شروع کاشت استفاده میشود، یعنی پس از انجام مانیکور مورد استفاده قرار میگیرد، زیرا از ورود مواد مضر ژل و لاک جلوگیری میکند،این ژل به دلیل آن که باعث اتصال بهتر لاک ژل و لاک معمولی به سطح ناخن میشود و باعث ماندگاری آنها است جز ژلهای اصلی به حساب میآید. یکی دیگر از دلایل استفاده از بیس ژل در شروع کار مانع شدن از تغییر رنگ و لک شدن ناخن طبیعی است.
تاپ شاین
تاپ شاین در مرحله آخر کاشت استفاده میشود و به صورت لایهای روی لاک ناخن زده میشود، این نوع کاشت در عین حال که زیبا است، استحکام بالایی نیز دارد که کمی گران تر از بقیه کاشتها است.
از این ژل در کاشت میکس استفاده میشود و باعث براقیت ناخن خواهد شد. اگر تمایل به استفاده از تاپ شاین دارید، باید حتما سطح ناخن را توسط سوهان صاف و صیقلی کنید زیرا اگر دارای ناهمواری باشد، باعث ترک خوردگی آن میشود.
از تاپ شاین معمولا پس از کاشت پودری استفاده میکنند و نحوه استفاده از آن همانند لاک است.
تفاوت هاردژلها با سافت ژل ها
هاردژلها در مقایسه با سافت ژلها سفت تر هستند و کشسانی کمتری نیز دارند، به همین دلیل به راحتی قابل استفاده میباشند. در حالی که هنگام استفاده از سافت ژلها به قلم چسبیده و کاشت را دچار مشکل میکنند.
سافت ژلها را میتوان با استون از بین برد، در صورتی که هاردژلها توسط سوهان کشی ریموو میشوند.
نحوه کاشت ناخن با ژل
آماده سازی ناخن برای کاشت ژله ای
انجام یک کاشت ناخن ژله ای ایده آل، بدون داشتن یک بیس و پایه ناخن مناسب غیرممکن است. بنابراین مهم است که ناخن های طبیعی خود را قبل از هر چیز به درستی سوهان کشیده و سطح آنها را صاف کنید. سپس، با استفاده از یک پاک کننده مانند Aprés pH Bonder، ناخن را از هرگونه روغن یا ذراتی که میتواند مانع چسبیدن اکستنشنها به ناخن شود پاک کرده و به دنبال آن یک پرایمر ژل غیر اسیدی استفاده کنید. پس از انجام این کار، ناخن های شما آماده انجام اکستنشن ناخن ژله ای خواهند بود.
جایگذاری اکستنشن های ژله ای
احتمال این وجود دارد که بار اول (دوم و شاید سومین بار) که سعی می کنید کاشت ژله ای را برای ناخنهای خودتان انجام دهید، دچار اشتباهاتی شوید و این کاملا نرمال است! پیدا کردن اندازه مناسب برای هر ناخن و یک مهارت اکتسابی است که با تمرین حاصل میشود. پیشنهاد میکنیم اگر تازهکار یا مبتدی هستید، با خرید اکستنشن ناخن از قبل رنگشده، انجام کار را برای خود راحت تر کنید. در این حالت با سایز کردن ناخنهایتان شروع میکنید تا اکستنشنی را که مناسبتر است پیدا کنید.
پس از انجام این کار، زمان انجام اکستنشن فرا می رسد. یک برس ژل مربع شکل و مقدار مناسبی از ژل Aprés Extend را بردارید و آن را روی ناخن طبیعی و زیر شکم اکستنشن ژل بمالید. آن را روی ناخن خود قرار دهید و به خوبی در برابر کوتیکول قرار دهید. اکنون، باید آن را دقیقاً در جایی که میخواهید قرار دهید، زیرا هنگامی که ناخن شود یا آن را در معرض نور UV قرار قرار گیرد در همانجا چسبیده یا گیر میکند. سپس، دست خود را به مدت یک دقیقه داخل یک لامپ UV قرار دهید تا ناخن را محکم کند.
همین مراحل را برای بقیه انگشتان خودانجام دهید. سپس، دست خود را به مدت 90 ثانیه زیر نور ماوراء بنفش بگذارید تا مطمئن شوید که کاشت به درستی انجام شده است
فرم دهی و صاف کردن کاشت ناخن ژله ای
ناخن های خود را با استفاده از سوهان به شکل دلخواه خود درآورید. هر شکلی که انتخاب کنید، روی دوام و ماندگاری کاشت ناخن ژله ای تاثیری نخئاهد داشت. وقتی ناخن شکل گرفت، سطح آن را با سوهان صاف کنید. به طور کلی، مقدار کمی چسب اضافی در کناره ها و روی ناخن خواهید داشت، بنابراین صاف کردن آنها سطح صافی را برای لاک و تاپ کات شما ایجاد می کند.
طراحی یا لاک زدن ناخن
اگر از اکستنشنهای از قبل رنگ شده استفاده نمیکنید، در این مرحله باید ناخن های خود را با لاک ژل رنگ کنید. از برس ژل تمیز خود برای اعمال یک لایه لاک نازک روی هر ناخن استفاده کنید. پس از اتمام دست اول، ناخن های خود را به مدت 60 ثانیه زیر لامپ UV قرار دهید و سپس روی دست بعدی ادامه دهید. بسته به میزان رنگی که روی ناخن خود می خواهید، این مرحله را سه تا چهار بار تکرار خواهید کرد.
از یک تاپ کت ژلی استفاده کنید.
پس از اینکه رنگ ناخنهایتان یکدست شد، یک روکش ژل بزنید، دست خود را زیر نور UV برای 90 ثانیه دیگر قرار دهید، و تمام!
با سلام
خیلی وقت بود دنبال یه تقسیم بندی خوب میگشتم ولی پیدا نمیکردم و حسابی گیج شده بودم.
مرررررسی از سایت خوبتون🌷🌷🌷🌷
عالی بود
عالی بود
متشکر
عالی بود مرسی
متشکر
ممنون از راهنمایی های خوبتون❤❤
خواهش میکنم
عالییییی بود من به چون به لاین پودر حساسیت پوستی دارم لاین ژل رو دارم شروع میکنم و این مقاله واقعا برام مفید و کاربردی بود سپاس از شما
خواهش میکنم، امیدواریم مطالب براتون مفید بوده باشه.
عالــــــــــــــــــــی و بسیار کاربردی
واقعا کامل و عالی بود
خواهش میکنم.
عالی بود دمتون گرم
عالی
سپاس
خوب بود مرسی
سپاس
عالی بود مرسی
میشه کاشت پلی ژل رو با بیلدر ترمیم کرد؟
بافت این دوتا ژل باهم رق داره باعث میشه استحکام ناخن تون همه جا یکدست نباشه بهتره از همون پلی ژل استفاده کنید
بسیارمفیدوارزنده سپاسگزارم
متشکر