- کاشت مژه چیست؟
- روش انجام کاشت مژه به چه صورت است؟
- انواع کاشت مژه چه مواردی هستند؟
- هزینه انجام کاشت مژه چه مقدار است؟
- تفاوت بین کاشت و اکستنشن مژه چیست؟
مواردی است که در مقاله “کاشت مژه” آموزشگاه آرایشگری هنرآموزان مورد بحث و بررسی قرار داده است. همچنین آموزشگاه دورههای آموزش اکستنشن مژه ، آموزش لیفت و لمینت ( مژه و ابرو ) را برگزار میکند.
کاشت مژه چیست ؟
کاشت مژه از جلمه روشهای بسیار محبوب و پرطرفدار برای حجم دادن به مژه به شمار میآید که آموزش انجام آن در آموزشگاههای متعددی ارائه میشود.
چشم و مژهها در زیبایی ظاهری صورت تأثیر فوق العاده ای دارند. امروزه خیلی از خانمها برای داشتن صورت زیبا و همیشه آراسته از مژههای مصنوعی یا کاشت مژه کلاسیک استفاده میکنند. کاشت مژه یکی از روشهای زیباتر شدن است. با این روش، مژهها ضخیم و بلندتر شده و زیبایی چشم و صورت بیشتر میشود. مژههای مصنوعی را از موی انسان، سمور و ابریشم تهیه میکنند. بهترین کاربرد، برای کسانی است که بر اثر سانحه و بیماری مژه هایشان را از دست داده اند.
روشهای کاشت مژه
کاشت به دو روش دائمی و موقت انجام میپذیرد که با توجه به درخواست فرد روش مورد نظر انتخاب میشود. در ادامه نحوه انجام هر یک از این دو روش مورد بیان قرار گرفته است.
کاشت دائمی
در این روش در قسمت پلک چشم خراشهای ریز و ظریفی ایجاد میشود و فولیکول مژه مصنوعی را به داخل پلک چشم فرو میبرند، با بخیههای ظریف خراشها را میدوزند. بخیهها جذبی میباشند و پس از 1 هفته خوب میشوند.
کاشت به صورت دائمی با دو روش جراحی و همچنین میکروسرجی انجام میپذیرد. در روش جراحی فرد توسط پزشک به صورت موضعی بیهوش میشود و در مدت زمان نیم تا دو ساعت به طول میانجامد.
روش میکروسرجی در این روش که از پیشرفته ترین روشهای موجود محسوب میشود، فرد میتوان در طول مژههای خود را تعیین نماید. این روش کاشت نیز به صورت موضعی انجام میپذیرد و فرد در طول عمل کاملاً هوشیار است. این روش در مدت زمان سه ساعت به طول میانجامد.
کاشت موقت
کاشت موقت یا اکستنشن مژه با استفاده از موهای مصنوعی انجام میپذیرد. در این روش مژههای مصنوعی به صورت یکی یکی و با استفاده از چسب روشن و یا مشکی به مژههای طبیعی متصل میشوند. نکته قابل توجه در رابطه با دوام کاشت موقت آن است که دوام این مژه نهایتا یک هفته خواهد بود و برای افرادی که تمایل دارند تا به صورت دائمی مژههای بلند، حجیم و زیبا داشته باشند، توصیه نمیشود.
انواع مدل کاشت مژه
4 تکنیک پرکاربرد در کاشتن مژه وجود دارد:
- تار به تار
- سه بعدی
- ابریشمی
- نامرئی
تار به تار
برای درمان کم پشتی مژهها بهتر است از روش اکستنشن مژه تار به تار استفاده کنید. که با استفاده از آن میتوان به مژه هایی با ظاهر کاملا طبیعی دست پیدا کرد. در این روش برای افزایش تراکم مژهها از مژههای مصنوعی استفاده میشود.
این مژهها توسط افراد ماهر در لا به لای مژههای فرد چسبانده میشوند و به صورت کاملا حرفه ای کم پشتی را از بین میبرد. روش اکستنشن مژه تار به تار یکی از اصلی ترین جایگزینهای پیوند مژه به شمار میرود که در موارد زیادی منجر به نتایج قابل قبولی میشود.
سه بعدی
یکی از انواع روشها کاشت سه بعدی تار به تار میباشد که در این روش لا به لای هر تار موی مژه که باقی مانده و دچار ریزش نگردیده سه تا مو کاشت میشود و در این کار باعث حجم بیشتر موی مژه خواهد بود.
در این روش به دلیل آسیب نرسیدن به ریشه مژهها ، مژههای باقی مانده آسیب نخواهند بود و مژههای جدید بعد از کاشت دچار ریزش خواهند شد اما به دلیل باقی ماندن پیاز مو و زنده بودن آن مجددا به رشد خود بعد از مدتی ادامه خواهند داد و این روش به دلیل دوام موها نتایج بهتری برای فرد نسبت به سایر روشها در بر خواهد داشت.
کاشت مژه ابریشمی
نوعی دیگر از کاشت مژه که بدلیل جنس تارهای موی ابریشمی مانند به کاشت ابریشمی معروف شده است. این کاشت بصورت موقت پیوند زده میشود برای افرادی مناسب است که بطور ژنتیکی مژههای کم پشتی دارند یا به علت بیماری و آسیب مثل سوختگی ایجاد رویش مژه در پلک وجود نداشته باشد. مژهها به صورت کاملا طبیعی با استفاده از چسب بصورت محکم روی پلک زده میشود. این روش بدون جراحی صورت میگیرد و هیچ عوارضی ندارد.
کاشت مژه نامرئی
همانطور که از نام کاشت مژه نامرئی پیداست کاشت مژه بصورت مخفی است که طرفداران زیادی را دارد چون از موی طبیعی خود متقاضی استفاده میشود و از زیر بصورت قرینه کوتاه و بلند از گوشه داخلی چشم و تا گوشه خارجی ادامه دارد و دیگر نیاز نیست از مواد آرایشی مژه برای زیبا کردن چشم هایتان استفاده کنید.
اگر میخواهید خودتان این کار را تجربه کنید به مقاله نصب اکستنشن مژه مراجعه کنید.
لوازم مورد نیاز کاشت مژه
- چسب M3 Transpore: چسب طراحی ضد آلرژی دارد، برای کسانی که حساس هستند، مناسب است.چون جنسش از در لاتکس است.
- باد بزن: وسیله ای است برای خشک کردن چسب که با کمک بادبزن کار برای متخصص سریع تر پیش میرود.
- فرچه زاویه دار: فرچه زاویه دار برای شانه کردن مژهها استفاده میشود این فرچه 5/17 سانتیمتر طول دارد و در عرض 7/0 سانتیمتری موجود است.
- فرچه دوکاره: از فرچه دوکاره برای صاف کردن مژهها استفاده میشود.
- فرکن حرارتی مژه: برای داشتن مژههای فراز فرمژه حرارتی استفاده میشود تا مژهها به شکل طبیعی فر شوند این فرمژه همراه با ریمل نیز قابل استفاده است.
- سنگ یشم: محل چسبیدن چسب را بدون این که به سطح مژهها بچسبد، به وسیله سنگ یشم خنک کرده با این روش پروسه خشک شدن چسب آهسته تر پیش میرود.
- وسیله بلندکننده مژه: با این ابزار میتوان در صورت لزوم مژهها را بلند کرده و از دو سر آن استفاده کرد.
- پد تمیزکننده مژه: آلودگی ها، چربیها و آرایش به جا مانده بر روی چشم را میتوان بوسیله پد تمیز کننده مژه پاک کرد.
- سر ریمل: میتوان از سر برس مانند ریمل برای مرتب کردن مژه استفاده کرد.
- فرچههای ریز: اندازه این فرچهها به صورت 5/1 میلی متری، 2 میلی متری و 5/2 میلی متری است که برای زدن محلول ها، پرایمر، ریمل و ژل پاک کننده از روی مژهها به کار میروند.
- پد پاک کننده سنگ یشم: این پد ضدعفونی کننده باید بین مشتریها و برای پاک کردن سنگ یشم به کار رود.
- پد چشم بدون لینت: این پدهای چشم، برای کسانی که چشمها و مژههای حساسی دارند، توصیه میشوند و علاوه بر آبرسانی به پوست زیر چشم هرگونه التهاب را از بین میبرند.
- دستههای ریمل مینی: برای جدا کردن مژهها از دستهها سر بسیار نازک و سفید رنگ ریملی استفاده میشود که جنس نرمی دارد.
- موچین مخصوص مژه: از موچین استفاده میشود سر موچین برای انجام این کار باید باریک و ظریف باشد.
عوارض کاشت مژه چیست؟
کاشت مژه اگر توسط افراد ماهر انجام نشود عوارض خطرناکی را در پی خواهد داشت. در صورت مشاهده موارد ذکر شده سریع تر مژههای کاشت شده را حذف کرده و به پزشک مراجعه کنید.
- چسبیدگی مژههای بالا و پایین به هم
- ریزش مژه
- قرمزی و پرخونی داخل چشم ها
- خارش ناحیه پلک چشم
- عفونت و درد چشم ها
- ایجاد گل مژه چشم
- برداشت مژه
اگر پس از کاشت به هر دلیلی دچار تردید شدید، میتوانید به سالنی که برایتان انجام داده مراجعه کنید و با استفاده از محلول حذف کننده مژه هایتان را بردارید. برداشت مژههای کاشته شده کار تخصصی بوده و بهتر است آرایشگر متخصص این کار را انجام دهد.
“هرگز به مژههای پایینی مژه مصنوعی نچسبانید. مژههای پایین چشم را در حین کار به وازلین آغشته کنید.”
کاربرد سنگ یشم در کاشت مژه
کاشت به صورت موقت، روشی مؤثر و به صرفه است. در فرایند انجام کاشت موقت، مراحلی وجود دارد که باید با دقت و توجه بسیار انجام شوند تا نتیجه رضایت بخش و مطلوب به دست آید. استفاده درست از سنگ یشم در این فرایند، باعث خوش حالتی و سریعتر انجام شدن کار میشود و متخصصین، با دقت از این سنگ استفاده میکنند.
سنگ یشم، در کاشت مژه برای خشک کردن چسبها و خنک کردن مژهها و پوست استفاده میشود. لازم به ذکر است که خود سنگ یشم خاصیت ضد التهابی مؤثری دارد و در حالات بسیاری که مربوط به پوست و مو باشد مورد توجه قرار میگیرد.
تفاوت بین کاشت و اکستنشن مژه
تفاوت کاشت دائم و موقت مژه عبارتند از:
- جنس مژه: مژه هایی که برای اکستنشن مژه به کار میرود از جنس موی انسان و تارهای ابریشمی است. در کاشت دائم مژه به علت حساسیت روش کاشت، از تار مژههای مرغوب استفاده میشود. کاشت دائم نسبت به کاشت موقت طبیعی تر جلوه میکند.
- ضخامت مژه: در روش اکستنشن رنگ و ضخامت مژهها تغییر میکند.
- ماندگاری: ماندگاری روش اکستنشن حداکثر 6 ماه است و میبایست هر 2 هفته مژهها ترمیم شوند.
- رشد مژه: مژهها به طور طبیعی رشد میکنند.
تفاوت مژه مصنوعی و اکستنشن مژه
تفاوت اکستنشن مژه و مژههای مصنوعی عبارتند از:
- در اکستنشن مژه برعکس مژه مصنوعی، تارهای مژه به شکل تکی روی مژهها چسبانده میشوند.
- مژههای مصنوعی روی پوست پلک چسبیده میشوند. در اکستنشن مژه، تارهای مژه به خود مژهها چسبانده میشوند.
- ماندگاری اکستنشن مژه بیشتر از مژههای مصنوعی است.
اگر میخواهید بدانید چگونه از مژههای اکستنشن شده مراقبت کنید مقاله نگهداری از اکستنشن مژه را مطالعه کنید.
مراقبتهای بعد از کاشت
با توجه به حساس بودن ناحیه، این کار میبایست توسط افراد مجرب باتجربه ای که مجوز این کار را دارند، در مکانهای بهداشتی انجام شود. برای ماندگاری بیشتر مراقبت هایی را میبایست انجام دهید. مراقبتهای بعد عبارتند از:
- پس از انجام کاشت 24 ساعت از شستن چشمها و مژهها خودداری کنید.
- روی صورت نخوابید و چشم هایتان را با دست، دستمال یا حوله نمالید.
- پس از انجام کاشت از ریمل، فرمژه و مداد استفاده نکنید.
- از مواد آرایشی چرب برای آرایش چشم هایتان استفاده نکنید.
- چشم هایتان را با شامپوی بچه به آرامی بشویید.
- پس از انجام از روغنهای طبیعی و پمادهای تقویت مژه استفاده نکنید.
- برای برداشتن مژهها از آرایشگر متخصص استفاده کنید.
- پس از انجام از سونای بخار و استخر استفاده نکنید.
چگونه مژههای خود را به صورت طبیعی تقویت کنیم؟
- قبل از خواب مژههای خود را از هر گونه آلودگی و آرایش پاک کنید. سپس با روغن زیتون یا روغن کرچک روی مژهها بپوشانید. فراموش نکنید صبحها بعد از بیدار شدن چشم هایتان را با آب گرم بشویید.
- استفاده از مواد غذایی پروتئین دار مانند گوشت ، ماهی ، تخم مرغ و … .
- برس کشیدن و مرتب کردن مداوم مژه ها.
هزینه کاشت مژه چقدر است ؟
نرخ قیمت کاشت با توجه به تعداد تارهای مژه و همچنین وضعیت مژههای موجود فرد و روشی که انتخاب مینماید، متغییر است. نکته قابل توجه آن است که روشهای کاشت دائمی مژه بسیار هزینه برتر از روشهای موقتی میباشند ولی دوام روشهای دائمی بسیار بهتر خواهد بود. روشهای دائمی معمولا برای افرادی مناسب است که در صورت بروز مشکلی مژههای خود را از دست داده باشند.
هزینه کاشت دائم مژه
روش کاشت دائم مژه بیشتر از روش موقت است. ولی دوام و کیفیت روش کاشت دائم بیشتر و بهتر است. هزینه کاشت دائم مژه به موارد زیر بستگی دارد.
- تعداد مژههای کاشته شده
- تخصص پزشک
- شرایط مژه ها
هزینه اکستنشن مژه (کاشت موقت)
هزینه کاشت موقت مژه به موارد زیر بستگی دارد.
- جنس تار مژه
- تعداد مژه به کار رفته
- مراکز انجام کار
سلام تفاوت کاشت مژه با اکستنشن مژه چیه؟
با سلام هرچند در اصطلاح کاشت مژه دائم و اکستنشن مژه را یکی می دانند و به یک منظور به کار می برند اما در اصل کاشت مژه دائم منظور کاشت موی طبیعی مژه است که با عمل جراحی انجام می شود اما اکستنشن مژه که در انواع مختلف در آرایشگاه ها انجام می شود با چسب و مژه مصنوعی است و می تواند به صورت موقت یک روزه یا دو روزه یا دائم که معمولا یک ماه تا 3 هفته است انجام شود. آموزش اکستنشن مژه هم در آموزشگاه آرایشگری هنرآموزان برای موارد دائم در انواع مختلف تدریش می… مطالعه کنید »
سلام وقتتون بخیر
آیا اینکه میگن کاشت مژه با موی طبیعی انجام میشه درسته ؟؟؟
موی طبیعی منظور چیه ؟
کاشت مژه دائم که با عمل جراحی انجام میشود و مشابه کاشت موی سایر نقاط بدن است با موی طبیعی است که از بانک موی بدن خود فرد انجام میشود اما اکستنشن مژه با مژه های مصنوعی و چسب انجام می شود/.
سلام خسته نباشید برای کاشت مژه طبیعی و دائم زیرنظر پزشک باید کجا مراجعه کنیم؟
سلام.وقت بخیر
باید پزشک خوب پیدا کنید، دااخل گوگل سرچ کنید و رزومه پزشک ها رو بررسی کنید و نمونه کارهاشون رو نگاه کنید.