لوگو آموزشگاه آرایشگری هنرآموزان

انواع کاشت ناخن

مطمئنا شما هم به این موضوع فکر کردید که برای خود ناخن بکارید. درباره مزایا و معایب آن پرس و جو کردید و تصمیم نهایی را گرفتید. اما بدون شک برای شما مهم است که بدانید انواع کاشت ناخن به چه تعداد و به چه صورت است. در این مقاله انواع کاشت ناخن به صورت دقیق برای شما بررسی شده است. البته بدون شک آموزش کاشت ناخن ، آموزش طراحی ناخن و همچنین آموزش مانیکور و پدیکور جزو مواردی است که آموزش آن‌ها زیر نظر مربی متبحر نتیجه بسیار بهتری را رقم خواهد زد.

در ویدئو بالا، خیلی سریع و شسته رفته گفتیم که کاشت ناخن چند مدل دارد و چه مواردی در بین بانوان محبوب‌تر واقع شدند.

در ادامه این مقاله به معرفی دقیق‌تر راه های کاشت ناخن می‌پردازیم.

کاشت ناخن قالبی

کاشت ناخن قالبی

این نوع کاشت بدون سوهان کشی و چسب انجام می‌شود. پس از کاشت با این روش، نباید زیاد از آب‌ استفاده کنید و تا جایی که می‌­توانید تا روز اول بعد از کاشت، ظرف نشویید و حمام نروید چرا که تماس زیاد با آب، پس از کاشت ناخن قالبی، احتمال مبتلا شدن به قارچ را افزایش خواهد داد. این روش کاشت، نامرغوب ترین و شکننده ترین نوع است که کمتر کسی از آن استفاده خواهد کرد.

در کاشت ناخن قالبی مواد بیشتری مصرف می‌شود که باعث ضخیم تر شدن کار و از دست دادن حالت طبیعی کاشت خواهد شد.

همچنین، به دلیل اینکه سوهان کشی انجام نمی شود و چسب ناخن به کار نمی رود، احتمال هواگرفتگی بسیار زیاد است بنابراین ماندگاری کمی نسبت به سایر کاشت‌های دیگر دارد اما، نسبت به کاشت‌های دیگر زودتر انجام می‌شود و وقت کمتری می‌گیرد و برای کسانی که حوصله و زمان زیادی ندارند، بسیار مناسب است.

توجه داشته باشید که کاشت ناخن قالبی برای افرادی که ناخن‌های یک شکل و یک اندازه ندارند و ناخن‌هایشان متفاوت است، مناسب نیست زیرا از قالب که فرم یکسانی دارد استفاده می‌شود و اگر دارای این خصوصیات نباشد، ناخن‌هایی نامرتب خواهند داشت

کاشت ناخن پودری

کاشت ناخن پودری

در این روش کاشت، همانطور که از اسم آن نیز مشخص است، پودر کاشت یا اکریلیک اصلی ترین ابزار است. کاشت ناخن به روش پودری یکی از پرطرفدارترین نوع از انواع کاشت ناخن است چرا که نسبت به سایر روش‌های کاشت ناخن، از استحکام بیشتری برخوردار است و دچار شکستگی و هواگرفتگی نمی شود.بعلاوه، هزینه این نوع کاشت در مقایسه با کاشت‌های دیگر ارزان تر است و شما در هر آب و هوایی می‌توانید اقدام به انجام این کاشت کنید.

به دلیل سوهان کشی که بعد از موادگذاری در این روش صورت می‌گیرد، شما می‌توانید هر مدل دلخواهی که مدنظرتان است را انجام دهید. تنها عیب این روش زمان بر بودن می‌باشد که حدود یک تا دو ساعت زمان فرد را می‌گیرد.

[ghaleb][img][textlink][/textlink] [/ghaleb]

کاشت ناخن ژله ای

کاشت ناخن ژله ای

کاشت ناخن ژله ای از میان انواع کاشت ناخن همانند کاشت پودری است. با این تفاوت که در نهایت ناخن را زیر دستگاه UV می‌­گیرند تا خشک شود. در نتیجه زمان کمتری از ناخن کار و مشتری می­ گیرد. زمان سوهان کشی ناخن ژله ای نیز کمتر از ناخن پودری می­ باشد و جز زیباترین نوع کاشت محسوب می­­ شود.

مقاله پیشنهادی: کاشت ناخن ژله ای

این نوع کاشت برای کسانی که خواهان کاشت طبیعی هستند و در محیط مرطوب زندگی می‌کنند، بسیار مناسب است. این کاشت برای افرادی که دچار حساسیت یا ناراحتی تنفسی هستند اما به زیبایی ناخن‌هایشان نیز اهمیت می‌دهند، کاربرد دارد، همچنین برای افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند، مفید است زیرا مواد مورد استفاده طعم بسیار بدی دارد و به راحتی جدا نمی شوند.

بسیاری از افراد کاشت ناخن ژله ای را با ژلیش یا لاک ژل اشتباه می‌گیرند. برای اطلاعات بیشتر درباره تفاوت این دو روش، پیشنهاد می‌کنیم مقاله ژلیش ناخن را مطالعه فرمایید.

کاشت ناخن میکس

کاشت ناخن میکس

در ادامه انواع کاشت ناخن به کاشت ناخن میکس می‌رسیم که این نوع کاشت مانند کاشت معمولی است. با این تفاوت که در نهایت از لاک براق کننده یا همان تاپ شاین روی ناخن­‌های فرد کشیده می‌­شود. پس برای ناخن میکس تمام مراحل کاشت پودری را انجام می‌­دهیم و در نهایت با تاپ شاین روی آن می­کشیم. تاپ شاین‌ها نیز با اشعه یو.وی خشک می­شوند.

برای داشتن ناخن‌های زیبا در کمترین زمان از روش فرنچ ناخن استفاده کنید.

کاشت ناخن به روش فیبر یا گیاهی

کاشت ناخن به روش فیبر یا گیاهی

 

این نوع کاشت زیر مجموعه کاشت ژل است و تنها تفاوت آن‌ها جایگذاری فیبر به جای تیپ می‌باشد. و برای ریموو این نوع کاشت همانند دیگر کاشت‌ها عمل کنید.

مقاله پیشنهادی: راه های ریمو کاشت ناخن

در کاشت به روش فیبر، همانند دیگر کاشت‌ها ابتدا باید مانیکور اولیه انجام شود؛ یعنی به وسیله عقب زن کوتیکول‌ها را کنار زده و با نیپر جدا شوند و سپس توسط بافر روی ناخن خراشی ایجاد کرده و ضد قارچ اعمال شود و پس از انجام مرحله اول، باید رشته‌های فیبری را آماده کرده و به اندازه دلخواه کوتاه کرد. چسب یا تاپ ژل را روی سطح ناخن زده و بلافاصله رشته‌ها را روی آن قرار دهید و سپس با قلم سیلیکونی مخصوص کاشت فیبر آن‌ها را تنظیم کنید. در این قسمت سرعت عمل زیادی داشته باشید زیرا باید تا قبل از خشک شدن چسب، رشته‌های فیبری را سر جای خود قرار دهید.

در مرحله بعد دست‌ها را درون دستگاه یووی یا ال ای دی قرار داده تا خشک شوند و پس از آن مواد کاشت را روی فیبر‌ها گذاشته و با قلم روی سطح ناخن پخش کنید. برای ایجاد قوس می‌توانید از کلیپس کاشت ناخن استفاده کنید. پس از خشک شدن مواد، به وسیله سوهان برقی و دستی فرم دلخواه را ایجاد کنید.

از مزایای کاشت ناخن به روش فیبر یا گیاهی می‌توان به طبیعی بودن و دوام خوب آن اشاره کرد و در مقابل هزینه بالا و لزوم تماس کم با آب از معایب آن محسوب می‌شوند.

کاشت ناخن سیلک

کاشت ناخن سیلک

نوع دیگری از کاشت ناخن کاشت سیلک است که همانند کاشت ناخن فیبر می‌باشد و تنها تفاوت شان در جنس آنهاست. سیلک مانند یک پارچه است و برای ناخن‌های شکسته شده استفاده می‌شود اما فیبر رشته ای شکل بوده و استحکام بیشتری نسبت به سیلک دارد. هر دوی این کاشت زیرمجموعه کاشت فایبر گلاس می‌باشند و قدمت زیادی نسبت به انواع دیگر کاشت‌ها دارند.

کاشت ناخن دیپینگ

کاشت ناخن دیپینگ

در اینجا می‌خواهیم نوع دیگری از انواع کاشت‌ها را به شما آموزش دهیم و آن هم کاشته ناخن دیپینگ می‌باشد. در این روش ابتدا روی سطح ناخن را سوهان کشی کرده تا براقیت ناخن از بین برود و مانیکور خشک انجام داده و سپس تیپ مد نظر را انتخاب کنید و با چسب ناخن بچسبانید و آن را به اندازه دلخواه خود در آورده و به وسیله سوهان فرم دهید، سپس همانند مرحله اول روی سطح تیپ را سوهان کشی کرده و ضد قارچ بزنید. در این کاشت از قلم استفاده نمی شود بلکه زمانی که پرایمر را زدید، بلافاصله ناخن را به صورت عمودی وارده پودر کنید و در آخر پودرهای اضافی را با براش کنار بزنید.

به این نکته توجه کنید که این مرحله باید چند بار تکرار شود تا به ضخامت دلخواه برسد و در نهایت پس از سوهان کشی، ناخن را طراحی کنید.

در این کاشت از وسیله ای به نام فرمر استفاده می‌شود که معمولاً یک بار مصرف یا چند بار مصرف هستند. از فرمر برای بلندتر شدن ناخن‌ها استفاده می‌کنند که به صورت رولی در بازار یافت می‌شوند.

کاشت ناخن گریم

کاشت ناخن گریم

در کاشت ناخن گریم شما می‌توانید در زمان مواد گذاری سلیقه خود را به کار ببرید و طرح دلخواه تان را ایجاد کنید. در این کاشت نیز همانند دیگر کاشت‌ها باید ابتدا مانیکور خشک را انجام داده و سپس به وسیله سوهان براقیت ناخن را از بین ببرید پس از آن ضد قارچ زده و از تیپ برای بلند کردن قد ناخن استفاده کرده و بچسبانید. پس از انتخاب اندازه دلخواه تیپ با سوهان فرم مد نظر را ایجاد کنید. بعد از آن پرایمر را زده و مواد رنگی را روی قسمت پایین ناخن و قسمت بالای تیپ پخش کنید و بین این دو را با مواد بی رنگ پر کنید. پس از خشک شدن مواد، توسط سوهان دورگیری کرده و فرم نهایی را ایجاد کنید و در نهایت تاپ کات زده و در دستگاه UV قرار دهید تا خشک شود. این کاشت به دلیل استفاده از دو مواد، نیازی به دیزاین ندارد.

دقت کنید برای ترمیم این کاشت باید ابتدا ریموو کرد و مجدد شروع به کاشت کرد. این کاشت در مقایسه با دیگر کاشت‌ها استحکام بالایی دارد و زمانی که دچار شکستگی شود، به راحتی می‌توان ترمیم کرد زیرا از دو قسمت تشکیل شده است.

کاشت ناخن بیبی بومر

کاشت ناخن بیبی بومر

در کاشت بیبی بومر مواد مورد استفاده با یکدیگر ترکیب می‌شوند، به طوری که مرز بین آن‌ها قابل مشاهده نمی باشد، به همین دلیل می‌توان این نوع کاشت را زیرمجموعه کاشت گریم دانست. در این نوع کاشت ترکیب رنگی که خواهان زیادی دارد سفید و هلویی می‌باشند؛ آن هم به دلیل این که به ظاهر طبیعی کاشت کمک می‌کند؛ نام دیگر این کاشت آمبره یا‌هایلایت است.
کاشت بیبی بومر را می‌توان با ژل یا پودر و همچنین با فرمر یا تیپ انجام داد.
برای شروع کار ابتدا مانیکور خشک انجام دهید تا براقیت ناخن از بین برود، سپس تیپ مناسبی را چسبانده، ضدقارچ و پرایمر بزنید. در مرحله بعد یعنی مواد گذاری باید ابتدا پودر سفید را از قسمت فرنچ ناخن به سمت وسط ناخن کشیده و پس از آن پودر هلویی پررنگ را از قسمت پایین ناخن به وسط کشیده و طوری این دو رنگ را با یکدیگر ترکیب کنید که مرز بین آن‌ها قابل مشاهده نباشد، این روند را ٢ الی٣ بار تکرار کنید؛ زمان استفاده از مواد به این نکته توجه کنید که یک پودر باید خیس باشد، یعنی از لیکوئید بیشتری استفاده شود و یک قلم خشک باشد یعنی از لیکوئید استفاده نشود؛ پس از خشک شدن، کلییر زده و مرحله سوهان کشی را انجام دهید.

ترمیم این کاشت به زمان بیشتری نیاز دارد زیرا حجم زیادی از مواد باید برداشته شود. این کاشت به مهارت و سرعت بسیار بالایی نیاز دارد زیرا سرعت عمل ناخنکار است که زیبایی این کاشت را دو چندان می‌کند.

کاشت ناخن موقت

مدل‌های مختلف کاشت ناخن

در بعضی مواقع فرد می‌خواهد متناسب با شرایطی که دارد ناخن‌های خود را آراسته کند اما نمی‌خواهد مدت زمان طولانی آن‌ها را نگه دارد،برای چنین افرادی کاشت ناخن موقت پیشنهاد می‌شود.در این کاش مرحله مواد گذاری حذف شده و همه دیزاین را روی تیپ انجام می‌دهند به همین دلیل ماندگاری کمی نیز دارد. در کاشت ناخن موقت نیز باید ناخن را مانیکور کرده و سطح ناخن را بافر کشید تا بستر برای تیپ گذاری فراهم شود سپس تیپ مناسب ناخن را انتخاب کرده و با چسب ناخن بچسبانید و صبر کنید تا خشک شود پس از آن اندازه دلخواه را با کاتر ایجاد کنید و سوهان کشی را انجام دهید و دوباره چسب ناخن بزنید و بافر کشی کنید پس از آن یک تکه ابریشم مخصوص که در کاشت موقت مورد استفاده قرار می‌گیرد را روی سطح ناخن قرار داده و به اندازه‌ای که می‌خواهید کوتاه کنید سپس چسب ناخن بزنید روی سطح ناخن را با سوهان صاف کنید و یک لایه ژل پرایمر بزنید و در نهایت ناخن را دیزاین کنید.

هزینه این کاشت در مقایسه با کاشت دائم بسیار کمتر است، نام دیگر این کاشت، کاشت نمازی نیز می‌باشد.

کاشت ناخن کروم

کاشت ناخن کروم

کاشت ناخن کروم برای کسانی که می‌خواهند ناخن‌هایشان همانند آیینه بدرخشد، پیشنهاد می‌شود زیرا در این کاشت از پودر کروم استفاده می‌شود که درخشان است.

در کاشت کروم باید تمامی مراحل انجام شود پس از آن از پودر کروم استفاده کرد؛ بنابراین ابتدا باید با بافر سطح ناخن را صاف کرده تا هیچ ناهمواری باقی نماند و سوهان کشی کرد و سپس با براش گرد‌ها را کنار بزنید و از بیس کت استفاده کنید سپس لاک ژل را با فاصله از لبه ناخن زده و درون دستگاه UV قرار دهید. دوباره بیس کت زده و صبر کنید تا خشک شود. در مرحله آخر کمی از پودر کروم را روی سطح ناخن زده و پخش کنید و به خوبی فشار دهید تا پودرها جذب شوند؛ سپس پودرهای اضافی را کنار بزنید و از یک لایه تاپ کات استفاده کنید. حال می‌بیند که به طور شگفت انگیزی ناخن‌هایتان حالت آیینه ای به خود گرفته اند.

کاشت ناخن ماربل

کاشت ناخن ماربل

کاشت ماربل به دلیل اینکه در آن از چند رنگ پودر استفاده می‌شود، زیرمجموعه کاشت گریم می‌دانند. این کاشت دارای دو نوع است. به این صورت که اگر آن را به وسیله پودر اما در حالت خشکی انجام دهید، ماربل درای می‌نامند و اگر آن را به وسیله لاک و آب انجام دهید ماربل واتر می‌گویند.

در این کاشت نیز همانند دیگر کاشت‌ها ابتدا مانیکور خشک انجام داده و به وسیله سوهان، خراشی روی صدف ناخن ایجاد کرده تا مانع از فاصله کاشت با ناخن طبیعی شود زیرا باعث هواگرفتگی آن خواهد شد. در مرحله بعد باید صدف ناخن را به ضدقارچ آغشته کرده و سایز مناسب تیپ ناخن را انتخاب کنید و با چسب ناخن بچسبانید سپس توسط کاتر قد دلخواه خود را ایجاد کرده و با سوهان نرم، مدل مد نظر را اعمال کنید.

در کاشت ماربل فرم گلدانی، بادامی و نوک تیز زیبایی چشمگیری دارند. پس از آن نوبت به مرحله موادگذاری می‌رسد که باید مقداری از مواد کلییر و مقداری از مواد سفید برداشته و روی ناخن با یکدیگر مخلوط کنید و به این نکته توجه کنید که در این کاشت باید از لیکوئید بیشتری استفاده شود تا به راحتی بتوان به مواد شکل داد و در آخر که مواد خشک شد، سوهان کشی کرده و یک لایه مواد کلییر روی سطح ناخن بزنید.

در روش ماربل واتر ابتدا باید اطراف ناخن را با روغن چرب کرد سپس درون یک کاسه لاک‌ها را ریخته و با خلال دندان شکل دهید و بعد، ناخن را درون ظرف کرده تا لاک‌ها به ناخن بچسبند پس از آن درآورده و اطرافش را با گوش پاک کن تمیز کنید.

کاشت ناخن مرمریت و کاشت ناخن آکواریوم نیز جز این دسته از کاشت می‌باشند که در این دو نوع، پودر کلییر بیشتری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کاشت ناخن فلای آن

فلای آن تنها روشی است که در حال حاضر احتیاجی به سوهان کشی ندارد و تنها از یک درایر یا اسپری برای خشک و محکم کردن کار استفاده می‌شود. ابتدا از یک بیس برای پایه کار و پمپاژ پودر پینک یا کیلیر استفاده و در نهایت برای محکم کردن کار از تاپ کات یا فینیشینگ استفاده می‌شود.
این روش تنها روشی است که بسترناخن را با یک لایه می‌بندد تا از آسیب لاک ژل‌ها در امان باشد.
افرادی که نسبت به پودر، لیکوئید، پرایمر، سوهان کشی و دستگاه uv آلرژی و حساسیت دارند و یا خانم‌هایی که در دوران بارداری و شیردهی هستند براحتی می‌توانند از این کاشت استفاده کنند.

کاشت ناخن اکلیلی

کاشت ناخن اکلیلی زیرمجموعه کاشت پودری است و تنها تفاوت آن در نوع پودری که انتخاب می‌کنید، می‌باشد.

بهترین روش کاشت ناخن چیست؟

به طور کلی سه روش برای کاشت ناخن وجود دارد که به آنها اشاره کردیم و می­توان در بین آنها بهترین را برای ناخن انتخاب کرد:

  • کاشت ناخن قالبی: در روش قالبی، تمام مواد کاشت از جمله پودر و لیکوئید را به پشت ناخن مصنوعی می­زنند و سپس آن را به ناخن فرد می‌­چسبانند. این چسبیدن باعث می­شود که تمام مواد از ناخن مصنوعی جدا شود و به ناخن بچسبد و سپس ناخن مصنوعی را از ناخن جدا می­کنند. این روش معمولا دوام کمی دارد و مدت زمان زیادی روی ناخن دوام نمی­ آورد. زیرا اغلب زیر آن هوا می­رود. سوهان کشی نیز در این روش وجود ندارد‌ زیرا تمام مواد شکل مواد مصنوعی را به خود می­ گیرند. این روش طرفدار زیادی ندارد و مخصوص کسانی است که نمی­ خواهند زمان زیادی را صرف کاشت ناخن کنند.
  • کاشت ناخن پودری: در این روش قبل از هر چیز تیپ را روی صدف ناخن می­ چسبانند و قد و سایز آن را به دلخواه فرد تنظیم می­کنند. سپس آن را شکل می­ دهند و پودر و لیکوئید را به آن می­زنند. این روش از نوع قبلی زمان بر است‌ و ممکن است که بیش از 2 ساعت نیز زمان ببرد. به همین دلیل به افرادی توصیه می­شود که صبر و حوصله کافی داشته باشند.
  • کاشت ناخن ژله ای: کاشت ناخن ژله ای نیز مانند کاشت پودری است. با این تفاوت که در نهایت ناخن را زیر دستگاه یو.وی می­گیرند تا خشک شود و‌ در نتیجه زمان کمتری از فرد می­گیرد.

با وجود تمام تفاسیر بالا می‌توان گفت که انتخاب بهترین کاشت بستگی به اولویت‌های خودتان دارد. اگر زمان کافی برای انجام این کار ندارید، بهتر است که کاشت قالبی را انتخاب کنید. اگر ظرافت و زیبایی بیش از هر چیز برایتان در اولویت است، حتما از کاشت پودری استفاده کنید تا از زیبایی و دوام آن لذت ببرید.

سوالات متداول

کاشت ناخن نچرال چیست؟ نچرال به معنی طبیعی است و زمانی که گفته میشه “کاشت ناخن نچرال” انجام میشه یعنی اینکه کاشت ناخن به قدری خوب و حرفه ای انجام میشه که انگار ناخن برای خود شماست و اصلا کاشتی انجام نشده. این به معنی کاشت ناخن نچرال یا همون طبیعی هستش.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
مقالات مرتبط.
ترمیم کاشت ناخن
آموزش مراقبت و زیبایی ناخن
ترمیم کاشت ناخن

تاثیر بیش از اندازه ناخن در زیبایی دست‌ها باعث شده تا امروزه ترفندهای گوناگونی برای تغییر فرم و تزئین کردنِ آن وجود داشته باشد؛ یکی

ناخن عروس
آموزش مراقبت و زیبایی ناخن
70 مدل طرح ناخن عروس

. این مهم است که همه جنبه های عروسی به خوبی برگزار شود و این شامل مانیکور شما نیز می شود. در این روز خاص،

ناخن مربعی
آموزش مراقبت و زیبایی ناخن
35 مدل کاشت ناخن مربعی کوتاه و بلند

. دقیقاً مانند فرم های محبوب ابروها که در طول سالیان چندین بار تغییرات گسترده‌ای کرده است و از حالت های کاملا قاب دار به

اشتراک گذاری
Notify of
4 دیدگاه
قدیمی ترین
جدیدترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments

برای کاشت ناخن پودر بهتره یا ژل؟

برای کاشت ناخن هر کدوم از کاشت ها مزایا و معایب خودش و داره.

اگه فردی نسبت به پودر و لیکوئید آلرژی داره خب ژل گزینه مناسب تریه، سوهان کشی زیادی نداره، آسیب کمتری به ناخن وارد میشه.
ولی ژل نسبت به پودر گرون تره یعنی هزینه خدمات ژل گرون تره،
ولی کاشت ژل نسبت به پودر یه مقدار دوام و استحکام پائین تری داره.

من نیاز به یک کاشت ناخن یک هفته ای دارم. کدوم یکی از این روش های کاشت بدردم میخوره؟

یک سری کاشت ها هستن که دوام و ماندگاری پائین تری دارن، و برای کسایی که میخان در ایام پریودشون کاشت داشته باشن در عین حال کاشت هم آسیب کمتری وارد کنه، میتونن لمینت ناخن یا کاشت فلایون رو انتخاب کنن.

نام و شماره تماس خود را از طریق فرم زیر برای ما ارسال کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

فوری

فروش وبسایت هنرآموزان
فروش وبسایت به صورت کامل به همراه دامنه