انواع کاشت ناخن
- کاشت ناخن چیست ؟
- چگونه کاشت ژله ای انجام دهیم ؟
- برای انجام کاشت پودری چه لوازمی نیاز داریم؟
- بهترین روش کاشت ناخن چیست؟
مطمئنا شما هم به این موضوع فکر کردید که برای خود ناخن بکارید. درباره مزایا و معایب آن پرس و جو کردید و تصمیم نهایی را گرفتید. اما بدون شک برای شما مهم است که بدانید انواع کاشت ناخن به چه تعداد و به چه صورت است. در این مقاله انواع کاشت ناخن به صورت دقیق برای شما بررسی شده است. البته بدون شک آموزش کاشت ناخن ، آموزش طراحی ناخن و همچنین آموزش مانیکور و پدیکور جزو مواردی است که زیر نظر مربی متبحر نتیجه بسیار بهتری را رقم خواهد زد.
فهرست مقاله
کاشت قالبی ناخن
این نوع کاشت بدون سوهان کشی و چسب انجام میشود. پس از کاشت با این روش، نباید زیاد از آب استفاده کنید و تا جایی که میتوانید تا روز اول بعد از کاشت، ظرف نشویید و حمام نروید. این روش کاشت، نامرغوب ترین و شکننده ترین نوع است که کمتر کسی از آن استفاده خواهد کرد.
وسایل لازم برای کاشت ناخن قالبی
- قالب ناخن
- سر سوهان مخصوص تراش
- سرسوهان زبر برای تراش سطحی
- ضد قارچ
- پرایمر
- سوهان معمولی
- روغن تقویتی
مراحل کاشت ناخن قالبی
- ابتدا مواد را داخل ناخن مصنوعیهای پلاستیکی یا قالب دیگر که شکل ناخن است، بریزید تا شکل بگیرد.
- مواد ضد قارچ را روی ناخنها بزنید.
- قالب حاوی مواد را روی ناخن اصلی قرار داده و فشار دهید.
- بعد از خشک شدن مواد، قالب را از روی ناخن اصلی بردارید.
ترمیم کاشت ناخن قالبی
اول از همه باید قد ناخن را به سلیقه مشتری کوتاه کنید و سپس با سر سوهان برقی دو سوم مواد را از روی ناخن بردارید. بعد از آن اقدام به انجام مانیکور یا دورگیری اطراف ناخن کنید. هیچ نوع ماده ای نباید در قسمت گوشت ناخن چسبیده باشد. بعد از این کار دوباره مراحل کاشت را از جمله ضد قارچ، پرایمر و مواد را داخل قالب بگذارید و روی ناخن بگذارید و سپس قالب را برداشته و دورگیری را انجام دهید. در نهایت نیز روغن تقویتی را به کل ناخنها بزنید.
- کاشت ژله ای ناخن: به دلیل استفاده از ژل های مخصوص در 3 مرحله، کاشت ژله ای ناخن زیباترین نوع کاشت است.
کاشت ژله ای ناخن
کاشت ناخن ژله ای از میان انواع کاشت ناخن همانند کاشت پودری است. با این تفاوت که در نهایت ناخن را زیر دستگاه یو.وی میگیرند تا خشک شود. در نتیجه زمان کمتری از فرد میگیرد. زمان سوهان کشی ناخن ژله ای نیز کمتر از ناخن پودری میباشد و جز زیباترین نوع کاشت محسوب می شود.
لوازم مورد نیاز برای کاشت ژله ای
- تیپ کاشت
- ژل مخصوص
- چسب تیپ
- ضد قارچ
- پرایمر مخصوص ژل
- کاور ژل
- ریمور یا الکل سفید
- سوهان برقی و دستی
- دستگاه UV
- قلموی ژل
- کاتر
- ضد قارچ
- مانیکور، بیلدینگ ژل (ژل زیر سازی)
- فینیشینگ ژل (ژل استحکام دهنده)
- تاپ شاین (ژل نهایی درخشان کننده)
مراحل کاشت ناخن ژله ای
- ابتدا ناخنها را زیرسازی کنید. ناخنها را با سوهان برقی مانیکور کرده و پوستههای اضافی اطراف ناخن را بردارید. با سوهان زبر روی ناخن بکشید و خراشهای ریز سطحی بر روی ناخن ایجاد کنید. و فقط توجه داشته باشد که سوهان کشی نباید به صدف ناخن آسیب برساند.
- پس از پایان مرحله زیرسازی روی ناخنها ضد قارچ بزنید. پس از زدن ضد قارچ یک لایه نازک پرایمر که مخصوص کاشت ژله ای ناخن است، روی ناخن بزنید.
- با استفاده از قلموی مخصوص اولین لایه از ژل را روی ناخن بکشید. اولین لایه بیلدینگ ژل نام دارد. این کار باید دورانی و ظریف انجام شود. این کار را با سرعت و دقت انجام دهید چرا که ژل باید یکنواخت روی ناخن پخش شود. تجمع ژل در یک ناحیه از ناخن، کار را خراب میکند.
- برای خشک شدن ژل، 30 الی 120 ثانیه دست را در دستگاه UV قرار دهید.
- پس از خشک شدن ژل بیلیدینگ، ژل مرحله دوم که فینیشینگ ژل نام دارد را با روش قبلی به روی ناخن بزنید و پس از خشک شدن ژل دوم، برای ایجاد حجم و انحنای ناخن، میتوانید این مرحله رو دوباره تکرار کنید.
- پس از پایان مرحله دوم، با سوهان برقی به ناخنها فرم بدهید و پس از سوهان و پولیش کاری ناخن ها، با قلم تاپ شاین، ژل مرحله سوم که تاپ شاین ژل نام دارد را با روش قبلی، رو ناخنها بکشید. برای پخش نشدن ژل در قسمتهای دیگر ناخن، سرعت عمل در این روش حائز اهمیت است. پس از استفاده از دستگاه،UV برای از بین بردن چسبندگی ژل، از محلول کلینر استفاده کنید.
ترمیم کاشت ژله ای
با استفاده از سوهان برقی قسمت نزدیک کوتیکول ناخن را صاف کنید. به وسیله ی سوهان برقی، کاشت را خراش دهید و بستری مانند بستر روش کاشت، بر روی ناخن ایجاد کنید. با روش ذکر شده در این مقاله، ناخن را ترمیم کنید.
کاشت پودری ناخن
کاشت روش پودری ناخن پرطرفدارترین نوع از انواع کاشت ناخن است.
لوازم مورد نیاز برای کاشت پودری
- پودر کاشت صورتی، هلویی، سفید
- جاپودری و یا گوده برای نگه داری پودر
- لیکوئید
- پرایمر
- ضد قارچ
- قلم پودر شماره ۶ یا ۸
- روغن پولیش
- چسب برای چسباندن تیپ مناسب ناخن
- تیپ ناخن در اندازههای کوتاه و بلند و طرح دار و فرنچ
- پوشر یا عقب زن
- گوشت گیر و یا نیپر
- کاتر سرگرد و یا صاف و یا هر دو برای کوتاه کردن تیپ ناخنها
- ناخن گیر
- بافر
- برق ناخن
- لاک ناخن
- ، پمپ لیکوئید
- لاکمانیکور
مراحل کاشت پودری ناخن
کاشت به روش پودری نسبت به روشهای دیگر کاشت، استحکام بیشتری دارد.
- روی ناخنهای پایه را مانیکور کنید. به پوست اطراف ناخن لاک مانیکور بزنید و پس از نرم شدن لاک مانیکور، به وسیله عقب زن پوست را از روی ناخنها کنار بزنید. گوشتهای اضافی اطراف ناخن را بگیرید.
- برای هر کدام از ناخنهای دست، یک تیپ متناسب انتخاب کنید.
- روی سطح ناخنها را سوهان بزنید. با سوهان زدن میبایست روی ناخنها شیار ایجاد شود. به وسیله سوهان، کوتیکول ناخن را از صدف جدا کرده و مواد ضد قارچ بزنید.
- پس از خشک شدن ضد قارچ، تیپ مناسبی که انتخاب کرده اید را روی ناخن بچسبانید.
- به وسیله کارتر تیپ ناخن را سر صاف یا گرد کنید و روی تیپ و قسمت بین ناخنهای طبیعی را برای یکدستی ناخن ها، سوهان بزنید.
- روی ناخن پرایمر زده و پودر کاشت را روی ناخنها بگذارید و فقط دقت کنید پودر کاشت شفاف باشد. پودر را به وسیله قلمو، مرتب روی تمام قسمت ناخن بزنید و پس از خشک شدن پودر دور ناخن را با سوهان دستی باز کرده و سوهان برقی بکشید. سوهان برقی را در این مرحله میبایست به 4 شکل زیر بکشید:
- سوهان دور
- سوهان روی سطح ناخن ها
- سوهان دستی
- بافر کشی
- در این مرحله برای درخشندگی و شفافیت به ناخنها روغن بزنید. کمی صبر کنید تا روغن از روی ناخنها خشک شود و در نهایت برق ناخن یا لاک بزنید و ناخنها را دیزاین کنید.
ترمیم کاشت پودری
ناخنها با گذشت زمان رشد کرده و شکل کاشتن ناخن را به هم میزنند. هر ناخن در ماه 3 میلیمتر بلندتر میشود. مراحل ترمیم کاشت پودری عبارتند از:
- قسمت نزدیک کوتیکول ناخن را سوهان کشیده و ضد قارچ بزنید.
- پرایمر را با روش ذکر شده در مطلب قبلی به ناخن بزنید و مواد پودر را وقتی پرایمر خیس است به ناخن بزنید.
- مرحله سوهان کشی، بافر و پولیش را نیز انجام دهید.
کاشت ناخن میکس
در ادامه انواع کاشت ناخن به کاشت ناخن میکس میرسیم که این نوع کاشت مانند کاشت معمولی است. با این تفاوت که در نهایت از لاک براق کننده یا همان تاپ شاین روی ناخنهای فرد کشیده میشود. پس برای ناخن میکس تمام مراحل کاشت پودری را انجام میدهیم و در نهایت با تاپ شاین روی آن میکشیم. تاپ شاینها نیز با اشعه یو.وی خشک میشوند.
برای داشتن ناخن های زیبا در کمترین زمان از روش فرنچ ناخن استفاده کنید.
بهترین روش کاشت ناخن چیست؟
به طور کلی سه روش برای کاشت ناخن وجود دارد که به آنها اشاره کردیم و میتوان در بین آنها بهترین را برای ناخن انتخاب کرد:
- کاشت ناخن قالبی: در روش قالبی، تمام مواد کاشت از جمله پودر و لیکوئید را به پشت ناخن مصنوعی میزنند و سپس آن را به ناخن فرد می چسبانند. این چسبیدن باعث میشود که تمام مواد از ناخن مصنوعی جدا شود و به ناخن بچسبد و سپس ناخن مصنوعی را از ناخن جدا میکنند. این روش معمولا دوام کمی دارد و مدت زمان زیادی روی ناخن دوام نمی آورد. زیرا اغلب زیر آن هوا میرود. سوهان کشی نیز در این روش وجود ندارد زیرا تمام مواد شکل مواد مصنوعی را به خود می گیرند. این روش طرفدار زیادی ندارد و مخصوص کسانی است که نمی خواهند زمان زیادی را صرف کاشت ناخن کنند.
- کاشت ناخن پودری: در این روش قبل از هر چیز تیپ را روی صدف ناخن می چسبانند و قد و سایز آن را به دلخواه فرد تنظیم میکنند. سپس آن را شکل می دهند و پودر و لیکوئید را به آن میزنند. این روش از نوع قبلی زمان بر است و ممکن است که بیش از 2 ساعت نیز زمان ببرد. به همین دلیل به افرادی توصیه میشود که صبر و حوصله کافی داشته باشند.
- کاشت ناخن ژله ای: کاشت ناخن ژله ای نیز مانند کاشت پودری است. با این تفاوت که در نهایت ناخن را زیر دستگاه یو.وی میگیرند تا خشک شود و در نتیجه زمان کمتری از فرد میگیرد.
با وجود تمام تفاسیر بالا میتوان گفت که انتخاب بهترین کاشت بستگی به اولویتهای خودتان دارد. اگر زمان کافی برای انجام این کار ندارید، بهتر است که کاشت قالبی را انتخاب کنید. اگر ظرافت و زیبایی بیش از هر چیز برایتان در اولویت است، حتما از کاشت پودری استفاده کنید تا از زیبایی و دوام آن لذت ببرید.